De leukste activiteiten in
de valkenburgse Grotten

Spannende ondergrondse avonturen | Voor jong en oud
Van sportief tot kunstzinnig | Perfect voor groepen

Voor ieder wat wils in de Grotten van Valkenburg

Bij Wij zijn Valkenburg boek je de leukste groepsactiviteiten in
de Valkenburgse grotten

Beleef de leukste uitjes in een van de vele mergelgrotten in valkenburg

Als je op zoek bent naar een uniek uitje in Valkenburg, zit je met een activiteit in een van de grotten altijd goed. De unieke Valkenburgse mergelgrotten staan garant voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. 

Valkenburg kent vele grotten, waarvan de Gemeentegrot en de Fluweelengrot de bekendste zijn. Wist je dat er echter ook vele andere leuke groeves zijn waar je tal van activiteiten kunt beleven? Van sportieve activiteiten tot rustige kunstroutes of rondleidingen: voor iedereen is er wel iets te beleven! De Valkenburgse grotten zijn daarom ook ideaal voor een groepsuitje of een bedrijfsuitje. 

Op zoek naar een geheel verzorgd groepsweekend of bedrijfsuitje mét overnachting(en) in Zuid-Limburg? Wij combineren jullie bezoek aan de Valkenburgse grotten met tal van andere activiteiten en de leukste accommodaties.

Activiteiten in de Grotten van Valkenburg

Bekijk hier alle activiteiten in de grotten

Met zijn allen de grotten in?

Via Wij zijn Valkenburg kun je onder andere de volgende groepsactiviteiten in de Valkenburgse grotten boeken. Indien gewenst maken we er een dagvullend programma van. Dit kan inclusief maaltijd én overnachting.

Sportieve activiteiten in de grotten

De grotten in Valkenburg vormen het perfecte decor voor tal van leuke, sportieve activiteiten.  De sportieve activiteiten verschillen sterk in mate van intensiviteit, waardoor er voor iedereen wel een geschikte activiteit tussen zit. 

Op zoek naar een activiteit die licht inspannend is? Boek dan een fietstocht door de grotten en ga grotbiken. Uitgerust met een mountainbike met sterke lamp trek je met een gids de donkere grotten in. Toch op zoek naar meer avontuur? Boek dan de survivaltocht in de grotten en ontdek de vele gangen onder de kasteelruïne van Valkenburg.

Naast deze activiteiten zijn er nog tal van sportieve activiteiten die je met een groep kunt beleven in de Valkenburgse grotten. Wat dacht je bijvoorbeeld van lasergamen, of een avontuurlijke grottentocht?

Grotbiken valkenburg
Mergelworkshop grotten

Workshops in de grotten

Zuid-Limburg = Mergelland en nergens is dat zo goed te zien én voelen als in de Valkenburgse grotten. In de uitgehakte mergelruimtes kun je deelnemen aan leuke workshops. Misschien wel de populairste en best in de setting passende is de workshop mergelcarving. Tijdens deze workshop gaan jullie zelf aan de slag met een blok mergel en kun je zelf een prachtig kunstwerk maken.

Voor deze workshop kun je kiezen uit diverse arrangementen. Meer weten hierover? Klik dan op de onderstaande knop.

Rondleidingen in Valkenburgse Grotten

Als je de Valkenburgse grotten écht van binnen en buiten wilt leren kennen, zijn onze rondleidingen perfect voor jou. Voor iedereen die zich rustig door de grotten wil laten leiden is er bijvoorbeeld de grot trein in de Gemeentegrot. Deze trein neemt je mee in de historie van de grotten en voert je langs de vele mooie kunstwerken.

Wil je de grotten toch liever te voet ontdekken? Dan is de kunstroute door de grotten de perfecte activiteit voor jou. Onder leiding van een gids trek je langs de kunstwerken die diverse kunstenaars de afgelopen 200 jaar in de grot hebben achtergelaten en leer je meer over de historie van de grot.

Wil je een rondleiding bijwonen met een grote groep? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een maatwerk arrangement voor jullie samen.

Rondleiding valkenburgse grotten
Zakelijk event in valkenburgse grotten

Zakelijke events in de Valkenburgse grotten

De grotten van Valkenburg vormen niet alleen het perfecte decor voor een leuke groepsactiviteit. Ook voor zakelijke evenementen is de unieke setting van de grotten zeer geschikt.

In de grotten vinden we diverse ruimtes die zich perfect lonen voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, product lanceringen, workshops, congressen en meer. Bij Wij zijn Valkenburg zorgen we ervoor dat de gekozen vergaderlocatie tot in de puntjes verzorgd is en voorzien is van alle faciliteiten die jullie tijdens het zakelijke event nodig hebben. 

Geniet in de grotten van de Limburgse gastvrijheid en het bourgondische leven, zonder dat de zakelijke orde van de dag uit het oog wordt verloren. Plannen jullie een meerdaags evenement of willen jullie het event aanvullen met een teamuitje? Dan verzorgen we graag een compleet arrangement inclusief maaltijden en  overnachting.

Plan je event in Valkenburg
eenvoudig in 3 stappen:

1. Jouw wensen

Neem contact met ons op en bespreek de wensen.

2. Voorstel op maat

Wij gaan met een voorstel op maat aan de slag.

3. Volledig geregeld

Na akkoord doen wij de rest! Geregeld van a tot z!

Bekijk ervaringen van anderen

Deze deelnemers gingen je voor in Valkenburg.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.