Ontdek Valkenburg, ondergronds en bovengronds

vanaf

€45.95 p.p.

Programmaoverzicht

Een mooie combinatie tussen het indrukwekkende Middeleeuwse stadscentrum en de prachtige oude mergelgrotten. Kort samengevat een mooie culturele tocht waar alles in zit!

Wil jij het echte Valkenburg ontdekken en ben je op zoek naar de leukste manier? Wij hebben het ultieme pakket voor jullie samengesteld. Een programma waarbij je Valkenburg zelf gaat ontdekken aan de hand van een GPS apparaat. Geen normale stadstour met gids maar een bijzondere GPS Tour die je langs de mooiste plekken brengt. Tevens bezoeken jullie de grotten op een unieke manier, namelijk een speciale trein die je rondleidt door het enorme gangenstelsel. Ontdek de grotten van Valkenburg op deze bijzondere wijze.

Natuurlijk kan de dag niet beter beginnen dan met een heerlijk stukje Limburgse vlaai, een start van de dag die iedereen gelukkig maakt. Aansluitend worden jullie rondgeleid door een mystieke mergelomgeving. Per treintje ontdekken jullie de grotten van Valkenburg. Een labyrint aan gangen dat jaren, zelfs eeuwen, geleden met de hand is uitgehouwen. In de grotten stap je terug in de tijd en ervaar je een stukje historie, bijzondere natuurverschijnselen en imponerende kunstwerken. Een tour geschikt voor jong en oud!

Na een leerzame rondleiding is het tijd om van de Bourgondische keuken te proeven. Geniet van een heerlijke lunch bestaande uit koffie, soep en een rijkelijk sandwich. Alles wat je nodig hebt om de dag verder te hervatten. Na de lunch is het tijd zelfstandig op pad te gaan in Valkenburg. Met een GPS apparaat ga jezelf op pad en ontdek je aan de hand van vragen en opdrachten de schoonheid van Valkenburg.

Het programma is een populair arrangement voor een geslaagde familiedag in Valkenburg. Jong en oud kan genieten van een onvergetelijke dag die ook nog eens zeer leerzaam is.

Inbegrepen in dit arrangement

  • Grottentocht met treintje
  • GPS Tour door Valkenburg
  • Uitgebreide lunch met soep, sandwich en consumptie
  • Ontvangst met koffie en vlaai
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

11.30 uur
Aankomst in Valkenburg
11.45 uur
Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
12.30 uur
Rondleiding door de grotten per treintje
13.30 uur
Lunch
14.30 uur
GPS tocht door Valkenburg
16.30 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.