Vrijgezellenfeest in valkenburg?
De beste keuze in Zuid-Limburg!

Alles op loopafstand | Een veelzijdig activiteiten aanbod
Een bruisend nachtleven | Voordeling overnachten

Boek een vrijgezellenfeest in Valkenburg

Met Wij zijn Valkenburg maak je er een onvergetelijke vrijgezellendag van.

Een vrijgezellendag in Zuid-Limburg start je natuurlijk op een mooie centrale locatie. Waar? In Valkenburg!

Of het nu gaat om een vrijgezellendag, vrijgezellenweekend of gewoon een vrijgezellenfeest in Valkenburg: Valkenburg biedt alle facetten om er een onvergetelijk gebeurtenis van te maken.

Eenmaal met de vrijgezellen in Valkenburg aangekomen kan het natuurlijk niet ontbreken aan gezellige cafétjes en leuke activiteiten. Valkenburg staat gelukkig bekend om onder andere het gezellige nachtleven. Straten vol met café’s waar altijd iets doen is. Zowel ’s avonds als ook overdag is er voldoende entertainment. Daarnaast hebben wij de leukste activiteiten voor jullie verwerkt in mooie arrangementen. 

Voor ieder vrijgezellenfeest in Valkenburg is het mogelijk op een programma op maat te laten samenstellen. Lees hieronder verder wat er allemaal mogelijk is en geef ons jullie wensen door. Wij zorgen dat jullie een onvergetelijke dag of weekend beleven! 

Op zoek naar een geheel verzorgd vrijgezellenweekend mét overnachting(en) in Zuid-Limburg? Wij weten de beste plekjes en regelen jullie overnachting.

Wij regelen jullie vrijgezellenfeest
van a tot z

Een geslaagde vrijgezellendag bestaat uit drie onderdelen: een leuke activiteit, goed eten en een heerlijke stapavond. Wij stellen het programma geheel op jullie wensen af!

Groepsactiviteiten voor iedereen

Op zoek naar een leuke activiteit die je tijdens de vrijgezellendag in Zuid-Limburg kunt doen? Wij brengen je graag op ideeën en hebben een aantal bijzondere activiteiten voor je verzameld. Activiteiten die Valkenburg bijzonder maken en bovendien allemaal gelegen zijn in het centrum waardoor reistijden beperkt zijn. Parkeer de auto en geniet van een onvergetelijke dag (en nacht?) met de leukste activiteiten. 

Wanneer je kiest voor een vrijgezellenfeest in Valkenburg kun je onder andere kiezen uit de volgende outdoor en indoor (grot)activiteiten: Lasergame in de grotten, Escape rooms, rodelen, mystery citytour, Levend tafelvoetbal, een Holland Casino try out pakket en nog veel meer!

Benieuwd naar onze favoriete activiteiten? Bekijk dan dit vrijgezellenarrangement.

Stappen gaat niet zonder happen

Met zo’n gezellig actief programma kan een hapje eten natuurlijk niet ontbreken.

Valkenburg heeft een rijk aanbod aan restaurants en om jullie alvast op weg te helpen hebben wij de leukste en lekkerste restaurants voor jullie geselecteerd. Deze restaurants zijn ingericht voor groepen zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of uitgebreid diner.

Wat wij kunnen tijdens het vrijgezellenfeest verzorgen? Authentieke hamburgers, de lekkerste tapas, échte Limburgse gerechten, een gezellige High tea, Bourgondisch en chique genieten en nog veel meer.

Waar je ook voor kiest: een smaakvolle beleving is gegarandeerd! Bij een vrijgezellenfeest in Zuid-Limburg hoort immers een bourgondische maaltijd.

Bruisend nachtleven

Een vrijgezellenfeest is pas écht compleet als je de dag afsluit met een avond goed stappen. Ook daar leent Valkenburg zich uitstekend voor met haar tal van gezellige terrassen, pubs en feestcafe’s. Elk weekend zijn er meerdere zaken waar je kunt genieten van live muziek en diverse DJ’s. Al met al de perfecte ingrediënten voor een knallende afsluiter van een geslaagde dag.

Wist je dat het beste feestcafé van Zuid-Nederland ook in Valkenburg is gevestigd? Een bezoek aan Café ’t Hoekje mag uiteraard niet ontbreken tijdens een onvergetelijk vrijgezellenweekend in Valkenburg!

Plan je event in Valkenburg
eenvoudig in 3 stappen:

1. Jouw wensen

Neem contact met ons op en bespreek de wensen.

2. Voorstel op maat

Wij gaan met een voorstel op maat aan de slag.

3. Volledig geregeld

Na akkoord doen wij de rest! Geregeld van a tot z!

Bekijk ervaringen van anderen

Deze deelnemers gingen je voor in Valkenburg.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.