Vriendendag of Vriendenweekend in Zuid-Limburg? Trek eropuit in Valkenburg!

Tal van activiteiten | Bourgondisch genieten | Luxe en betaalbaar overnachten | Een bruisend nachtleven

Boek een vriendendag of vriendenweekend in Valkenburg

Met Wij Zijn Valkenburg maak je er een fantastisch uitje van!

Een onvergetelijke vrienden- of vriendinnendag organiseren doe je in Valkenburg! Dé centrale locatie in Zuid-Limburg met activiteiten voor iedereen.

Wil je binnenkort een weekend weg met de mannen? Of is het weer tijd voor een gezellig dagje uit met je vriendinnen? De leukste vriendendag beleef je in Valkenburg! In Valkenburg kun je zowel binnen als buiten deelnemen aan tal van leuke activiteiten, waarbij er voor iedereen wel iets te doen is. Neem bijvoorbeeld deel aan een van de vele workshops of dompel jezelf helemaal onder in de bourgondische gastronomie. 

Waar jullie voorkeur als vriendengroep ook ligt: Wij zijn Valkenburg stelt altijd een succesvol programma voor jullie samen. Geef ons jullie wensen door of klik al eens door onze verschillende activiteiten heen. Zien jullie wat leuks voorbij komen? Maak dan een lijstje met jullie favoriete activiteiten, dan maken we er samen een fantastisch(e) vriendenweekend of vriendendag van.

 Op zoek naar dé locatie voor een vrijgezellenfeest in Limburg? Kijk dan hier.

Wij verzorgen jullie vriendendag van A tot Z

Wij zijn Valkenburg is het centrale aanspreekpunt voor en tijdens jullie vrienden- of vriendinnendag. We stippelen jullie programma tot in de puntjes uit en werken daarbij vanuit drie pijlers: activiteiten, horeca en overnachten.

De leukste activiteiten

Wat is een vriendendag zonder een of meerdere leuke groepsactiviteiten? Samen genieten tijdens een culinaire workshop of een teambuilding activiteit waarbij je aan de onderlinge band werkt. Wij brengen je graag op ideeën en hebben een aantal bijzondere activiteiten voor je verzameld. Activiteiten die Valkenburg bijzonder maken en bovendien allemaal gelegen zijn in het centrum waardoor reistijden beperkt zijn. Parkeer de auto en geniet van een onvergetelijke dag (en nacht?) met de leukste activiteiten.  

Benieuwd wat je zoal in Valkenburg kunt doen tijdens jullie vriendinnendag of vriendenweekend? Begin je vriendinnendag in de wellness of sluit jullie mannenweekend af met een uitgebreide bierproeverij (andersom kan natuurlijk ook!). Of wat dacht je van een unieke casino ervaring, avontuurlijke grottentocht of een gezellige scootertocht door het Heuvelland met een luxe lunch als tussenstop? Alsof dat nog niet genoeg is kun je ook nog kiezen uit verschillende spannende escape rooms, citygames, diverse sportieve activiteitenwijnproeverijen of een stadswandeling onder leiding van een lokale gids.

Bourgondisch genieten

Wie aan Zuid-Limburg denkt, denkt uiteraard aan het goede bourgondische leven. Bij een bourgondische leefstijl hoort natuurlijk overheerlijk eten. En precies daar hebben we in Valkenburg geen tekort aan! Of jullie nu denken aan een ontbijt, lunch, diner of een combinatie van de drie: jullie hoeven tijdens jullie vriendendag zeker geen honger te lijden.

Wat kunnen wij jullie onder andere bieden tijdens jullie vriendendag? Denk aan de mediterraanse tapas, vele bourgondische gerechten, een gezellige high-tea met lekkere hapjes of heerlijke hamburgers. Willen jullie genieten van een culinair hoogstandje? Dan hebben wij de perfecte unieke locaties voor jullie!

Bourgondisch genieten gaat echter nog verder dan het bezoeken van een restaurant: een echte bourgondiër geniet ook van een bruisend nachtleven. Het centrum van Valkenburg staat bekend om de vele gezellige cafés en uitgaansgelegenheden. Geniet van live muziek, DJ’s en gezellige terrassen en beleef een passende afsluiter voor jullie geslaagde vriendendag.

 

Luxe overnachten

Willen jullie de vriendendag afsluiten met een knallende stapavond en is dezelfde dag naar huis rijden geen optie? Maak er een vriendenweekend van! Ook wanneer jullie meerdere dagen in Valkenburg willen verblijven en een of meerdere overnachtingen dus een must zijn, kunnen wij jullie helpen. Wij zijn Valkenburg zorgt ervoor dat jullie voordelig maar luxe kunnen overnachten in Valkenburg. Geef ons jullie wensen door, dan zullen wij ervoor zorgen dat jullie de nacht op een geschikte plek in Zuid-Limburg kunnen doorbrengen.

Plan je event in Valkenburg
eenvoudig in 3 stappen:

1. Jouw wensen

Neem contact met ons op en bespreek de wensen.

2. Voorstel op maat

Wij gaan met een voorstel op maat aan de slag.

3. Volledig geregeld

Na akkoord doen wij de rest! Geregeld van a tot z!

Bekijk ervaringen van anderen

Deze deelnemers gingen je voor in Valkenburg.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.