Contact informatie

Bel ons: +31 (0)43 204 11 35

Aarzel niet en neem gerust contact op

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Chat met ons

We proberen zo snel mogelijk te reageren

Afspraak plannen

Wij plannen graag tijd voor je in. Neem contact met ons op of stuur ons een bericht om een afspraak in te plannen. Dit is uiteraard ook mogelijk buiten openingstijden van de Geulpoort.

Neem contact met ons op

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen! Je email adres zal enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Openingstijden Geulpoort & kantoor

De Geulpoort is dagelijks geopend van 10:30 uur tot 17:30 uur voor bezoekers. Ons kantoor is bemand van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Adres

Wij zijn Valkenburg
Bogaardlaan 1 | 6301 CZ Valkenburg

+31 (0)43 204 11 35 | info@wijzijnvalkenburg.nl
Kvk 73565059 | BTW NL859580155B01

Bekijk ervaringen van anderen

Deze deelnemers gingen je voor in Valkenburg.

Nadine A
Nadine A
30/11/2021
Super teamuitje Samen met collega's een super leuk teamuitje gehad. Afwisselend met wandelen, lekker eten en informatief m.b.v. een gids. Wij zijn Valkenburg hebben zich alle moeite gedaan om een leuk programma samen te stellen binnen ons budget. Absoluut een aanrader. Bedankt voor de leuke dag.
Nicole R
Nicole R
16/11/2021
Prima georganiseerde familiedag gehad!! Prima georganiseerde familiedag gehad!! Begonnen met koffie en vlaai en daarna voor het jongere deel van de familie een combi van lasergamen in de grotten, een ritje met de kabelbaan en rodelen, terwijl de rest van de groep heeft genoten van een stadwandeling met gids Harrie. Daarna afgesloten in de Haselderhof met een heerlijk 3-gangendiner! De communicatie vooraf verliep soepel en hoewel we een dag van tevoren het programma nog moesten aanpassen vanwege nieuwe coronamaatregelen, verliep op de dag zelf ook alles volgens plan. Fijn dat we al het regelwerk aan het team van Wij zijn Valkenburg konden overlaten.
Jouke D
Jouke D
14/11/2021
Top geregeld! Erg leuk bedrijfsuitje gehad! Samen met 16 collega's hebben we 2 leuke dagen gehad. Actieve grottentocht, borreluurtje, heerlijk diner met de beste quizmaster Eric en na een fijne overnachting en goed ontbijt zijn we de omgeving gaan verkennen met de scooter. Ook een hele ervaring met tussendoor nog een heerlijke lunch. Kortom, alles was goed geregeld en bij problemen werd het ook meteen opgelost. Dus complimenten aan Wij zijn Valkenburg :)!
Berry
Berry
09/11/2021
Top evenementen door een top team! Samen met 9 collega's een perfect verzorgde dag gehad. Door Wij zijn Valkenburg is er een mooi programma samengesteld met rodelen, lunch, grotbiken, bierproeverij en een goed verzorgt diner. Iedereen heeft van de dag genoten en het is zeker aan te raden om met WzV in zee te gaan. Samengevat: Wij zijn Valkenburg is een top team met top evenementen op maat.
Vera T
Vera T
27/10/2021
Geweldig Fam weekend gehad in valkenburg in samenwerking met wij zijn valkenburg hebben we een top weekend gehad zij luisteren echt naar je wensen.
Lynda S
Lynda S
19/10/2021
Survivallen in het bos met collega's! Samen met 28 collega's hebben wij een hele leuke dag bij Wij zijn Valkenburg geboekt. Lasergamen in de grotten, rodelen, lunch en als afsluiter een expeditie in het bos! zeer geslaagd!
monique
monique
12/10/2021
In het zonnetje toeren en genieten van een lunch. Wij hebben met ons gezin met de aanhang een gezellige toertocht op scooter gemaakt door het limburgs landschap. Het prachtige weer kregen wij kadoo
Nicole W
Nicole W
12/10/2021
Super leuke 2 dagen in Valkenburg Wij hebben met onze collega's een teamuitje gehad van 2 dagen in valkenburg dat volledig georganiseerd is door Wij zijn Valkenburg (Sharon). Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en daarop een top programma samen gesteld. Met name de jeepsafari is een echte aanrader! We zijn op de dag van aankomst netjes ontvangen en hebben toen alle informatie omtrent locaties enz gekregen. Wij zijn Valkenburg ontzorgt echt. Heel fijn!
Hanke K
Hanke K
11/10/2021
Fietsen in de grotten --> Heel gaaf! Als teamuitje naar Maastricht met als start: Fietsen in de grotten bij Valkenburg. We hadden een enthousiaste gids, die naast het fietsen ook interessante weetjes en informatie over de grotten en het gebruik van mergel deelde. Een echte aanrader voor diverse condities, want ook met je tempo werd goed rekening gehouden. We gaan dit zeker nog eens doen.
Gino
Gino
06/10/2021
veelzijdig Personeelsuitje Een super dag van A tot Z geregeld door 'Wij Zijn Valkenburg'. We zijn gestart met de city-battle. Erg leuk om te doen met een grotere groep en verschillende teams. Daarna een uitstekende lunch gevolgd door de bierwandeling waarbij de aandacht voornamelijk gaat naar de historie van Valkenburg. De dag werd afgesloten met een diner in het centrum van Valkenburg. Top geregeld!