Contact informatie

Bel ons: +31 (0)43 204 11 35

Aarzel niet en neem gerust contact op

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Chat met ons

We proberen zo snel mogelijk te reageren

Afspraak plannen

Wij plannen graag tijd voor je in. Neem contact met ons op of stuur ons een bericht om een afspraak in te plannen. Dit is uiteraard ook mogelijk buiten openingstijden van de Geulpoort.

Neem contact met ons op

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen! Je email adres zal enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Openingstijden Geulpoort & kantoor

De Geulpoort is dagelijks geopend van 10:30 uur tot 17:30 uur voor bezoekers. Ons kantoor is bemand van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Adres

Wij zijn Valkenburg
Bogaardlaan 1 | 6301 CZ Valkenburg

+31 (0)43 204 11 35 | info@wijzijnvalkenburg.nl
Kvk 73565059 | BTW NL859580155B01

Bekijk ervaringen van anderen

Deze deelnemers gingen je voor in Valkenburg.

Jolanda d
Jolanda d
05/09/2023
Bierwandeling Wij hebben met 8 personen de bierwandeling gedaan. Gids Harry was top en de drankjes en hapjes prima. Er werd alle tijd voor alles genomen. Aanrader!
Anna W
Anna W
05/09/2023
Leuk Teamuitje Super leuke mountainbike tocht door de grotten gehad. De gids was zeer grappig en maakte het allemaal heel luchtig. Goede ontvangst en goed geregeld!!
Anneke V
Anneke V
21/07/2023
Grotten Het boeken van het arrangement was goed. Er stond voor aanvang iemand ons op te wachten en na het eerste uitje zijn wij een groep van 44 personen naar een heel mooi restaurant gebracht voor een heerlijke lunch. Bedankt hiervoor
CMS E
CMS E
19/07/2023
Aanrader Wij zijn Valkenburg heb ik ingeschakeld omdat we een teamuitje hadden met 1 nachtje weg en wilde zelf niet constant bezig zijn met alle boekingen/regelen. Ze hebben het perfect geregeld. Alle tijden waren goed op elkaar afgestemd en de rustmomentjes zaten er ook tussen. Ze hebben ons op zaterdag ontvangen in het hotel in Valkenburg, alles goed uitgelegd. Daarna hebben we o.a. de volgende activiteiten gedaan: Grotten, lunch, Vlaai bakken, Dinerquiz. De volgende dag hadden we nog activiteiten bij de Wilhelminatoren. Perfect geregeld van A tot Z. Een echte aanrader!
Anneke V
Anneke V
14/07/2023
Fijne middag in Valkenburg Wij hebben met onze groep een rondwandeling met gids gehad en leerde hierdoor Valkenburg beter kennen. Daarna een wijnproeverij gehad dat ook lekker en gezellig was. Alles prima geregeld en een hele fijne middag gehad!!!
Cindy V
Cindy V
12/07/2023
Geweldige ervaring! Geweldige ervaring. Tim was in de mergelgrotten een enorme goed gids, goede mooie verhalen en duidelijke uitleg. Alles goed geregeld. Wel hadden we graag vooraf willen weten, dat de afstand tussen de activiteiten een eindje uit elkaar lagen, en de trappen naar beneden (163) en weer omhoog. Er was ruim voldoende tijd, rodelen was qua tijd heel kort. We hebben een super leuke dag gehad!
Gerry P
Gerry P
11/07/2023
een ervaring rijker! Top dag, leuke activiteit. fietsen door de mergelgrotten met begeleiding door Amber die een goede uitleg gaf. aanrader !!!
Nomad60720034716
Nomad60720034716
09/07/2023
Heel leuk voor een Team uitje, Goed georganiseerd, leuke gids die ons nog meer deed ontdekken van Valkenburg. Alles was tip top in orde. Een echte aanrader. We komen zeker nog es terug. Het team van De Vossemeren uit België.
Jean K
Jean K
07/07/2023
Perfecte teamdag Een geheel verzorgde teamdag georganiseerd door Wij zijn Valkenburg. Begonnen met koffie en vlaai, stoeltjeslift naar Wilhelminatoren, avontuurlijke teambuilding in de grotten en afsluitende lunch in het restaurant van de Wilhelminatoren. Alles perfect geregeld en zorgen uit handen genomen. Een echte aanrader!
RML C
RML C
05/07/2023
TOP dagje uit!! Wat een fantastische dag hebben wij mogen beleven!! Vanuit ons bedrijf was er een teamuitje geregeld voor de hele dag. Na een brommertocht met vlaai en koffie, door naar een bierproeverij en afsluitend een 3-gangen-menu. Tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn Valkenburg, vinden wij een échte aanrader!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Team Wij zijn Valkenburg

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Team Wij zijn Valkenburg

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.