Bekijk ervaringen van anderen

Vele groepen gingen je voor en hebben ons met plezier aanbevolen.

Ben je benieuwd wat klanten vonden van Wij zijn Valkenburg? Op deze pagina vind je enkele reviews en referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heb je na het lezen van deze reviews en referenties nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Conclusion Zuyd

TEAMBUILDING | EXCLUSIVE | FEESTAVOND

Samen met de directeur zijn we op zoek gegaan naar de ultieme beleving! Het moest een dag worden die de deelnemers nog lang bij zou blijven en waar twee jaar later nog steeds over naverteld zou worden. En dat is gelukt!

De groep wordt in de watten gelegd met een 50 jaar oude Oldtimer bus die de deelnemers naar het Heuvelland bracht. Zij moesten zelfstandig de weg terug vinden over de onverharde weggetjes. Aangekomen bij het eindpunt van de rally stond een helikopter de groep op te wachten voor een rondvlucht en transfer naar de grotten. De avond werd afgesloten met een rijkelijke barbecue en een gezellige zomerse feestavond.

"Wat een geweldige dag! Een bedrijfsuitje waar we nog lang over gaan napraten."

AXI B.V.

BEDRIJFSEVENT | PRESENTATIE | 2 DAAGS

Voor Axi B.V. verzorgen wij een tweedaags Businessevent voor de medewerkers uit Nederland en België. Het event startte met een Limburgse ontvangst 35 meter onder de Limburgse bodem in de mergelgrotten. In dit ondergronds gangenstelsel verzorgde wij een maatwerk presentatie voor de 235 aanwezige deelnemers. Aansluitend was het tijd voor actie met tal van keuzeactiviteiten.

We sloten dag 1 feestelijk af met een knallend avondfeest. Na een overnachting bij Parkhotel Valkenburg kon iedereen uitgerust aan dag 2 beginnen. We sloten af met een citygame en afsluitende lunch.

Van der Heide

BEDRIJFSUITJE | AVONDFEEST | 180 DEELNEMERS

Dagvullend programma met keuzeactiviteiten voor de deelnemers in de ochtend en middag. Tussendoor vond een gezamenlijke lunch plaats en als afsluiter werd genoten van een feestavond met coverband en barbecue met uitzicht over Valkenburg.

"Het uitje met de PV van ons bedrijf was zeer geslaagd. Steeds een prettig contact met de organisatie! Wij zijn Valkenburg heeft een leuk en gevarieerd aanbod van activiteiten . Ook het eten en drinken was goed verzorgd. Bedankt!"

Deze groepen gingen je voor

Bekijk de reviews van enkele groepen die wij hebben mogen ontvangen.

Rabobank Maastricht en omstreken

TEAMBUILDING | AVONDFEEST | 100 DEELNEMERS

Avondvullend programma met outdoor BBQ ontvangst, teambuilding in de grotten en aansluitend avondprogramma met dinerbuffet en quiz.

"Namens Rabobank Maastricht en Omstreken onze complimenten voor de perfecte organisatie van onze teambuilding afgelopen 9 maart! Tijdens ons eerste overleg al -waarbij we onze wensen bespraken-, verrasten jullie ons met het aanbod en jullie goede ideeën. Daarbij gaven jullie ons direct het vertrouwen dat het goed zou komen en dat hebben jullie meer dan waargemaakt! Zo’n 100 personeelseden hebben jullie vanaf het begin tot het eind vermaakt. Kortom, wij kijken terug op een geweldig teamuitje!"

Bax Metaal

BEDRIJFSUITJE | CULINAIR AVONDPROGRAMMA | 100 DEELNEMERS

Koffie en vlaai ontvangst op een prachtige panorama locatie, dagvullend programma met spooktocht en mountainbiken door de grotten voor de deelnemers in de ochtend en middag. Tussendoor vond een gezamenlijke lunch plaats en als afsluiter werd genoten van een culianair avondprogramma met een speciale bierproeverij en luxe outdoor catering. Dit alles op een unieke locatie, het oude postkantoor van Valkenburg!

"Eind september hebben wij een personeelsuitje gehad wat van begin tot het eind perfect geregeld was. Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat wij de hele dag van de ene naar de andere locatie werden begeleid door het enthousiaste en ervaren team van Wij zijn Valkenburg. Een echte aanrader om dit team te betrekken in de organisatie van een dagje uit. Bij twijfel gewoon doen!"

Corporate Event

MEETING | DAGPROGRAMMA | CULINAIR GROTTENPROGRAMMA | 180 DEELNEMERS

De dag werd gestart met een incheck, koffie en vlaai ontvangst en een plenaire bedrijfspresentatie. Vervolgs werd de groep in subgroepen verspreid over Valkenburg naar de verschillende keuze activiteiten. Na het middagprogramma is de volledig groep weer samengekomen voor een culinair programma in een van de unieke grottenlocaties. Dit alles inclusief dinerbuffet en feestavond.

"Wij zijn Valkenburg heeft voor onze business afdeling de gehele organisatie over het jaarlijkse bedrijfsuitje uit handen genomen. We hebben enorm genoten van Valkenburg met een diner en teamactiviteiten in de grotten en een mooie overnachtingslocatie. De organisatie dacht met ons mee en past zich makkelijk aan aan budgetten en doelgroep. Wij waren enorm tevreden en kijken terug op een geslaagd team event."

Een verzameling van enkele organisaties die wij mochten ontvangen

Deze organisaties hebben wij de afgelopen maanden mogen ontvangen voor een groepsevent in Valkenburg

Team Wij zijn Valkenburg

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Team Wij zijn Valkenburg

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.