Incentive, teambuilding of bedrijfsevent. Kies voor Zuid-Limburg!

Wij zijn Valkenburg is de gastheer voor een onvergetelijke incentive, teambuilding of bedrijfsevent in Zuid-Limburg.

Zuid-Limburg perfect voor jouw event

Een stukje buitenland in eigen land. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke setting voor een dag of meerdaags event voor jouw medewerkers? Kies voor het mooie Zuid-Limburg en laat je verrassen door de veelzijdigheid.

Zuid-Limburg staat vooral bekend om het glooiende landschap, het Bourgondische leven, de rijke historie en cultuur. Maar er is veel meer..

Wij zijn Valkenburg neemt je mee in het échte Zuid-Limburg, centraal gelegen kun je vanuit onze thuishaven, Valkenburg, alle kanten op. Stap op de scooters het Heuvelland in voor een rally of begeleide scootertocht, reis met historische bussen binnen 20 minuten naar Maastricht of duik het ondergrondse Zuid-Limburg in.

Op zoek naar de WOW-Factor

Natuurlijk ben je altijd op zoek naar een onvergetelijke invulling van je event. Wij weten hoe wij die WOW-Factor op het gezicht van de deelnemers kunnen toveren. Door onvergetelijke activiteiten te combineren kunnen wij een onvergetelijke dag of meerdere dagen van a to z verzorgen. Denk hierbij aan een unieke mountainbike tocht door de grotten. Een parcours van 70 kilometer aan gangen.. Of wat dacht je van een jeep rally over onverharde wegen in het Heuvelland, In en Outdoor Surivalprogramma’s waarbij wij werken met het landschap dat Zuid-Limburg ons biedt. Stijle hellingen, abseilen tegen een mergelwand van wel 30 meter.. het kan allemaal! Combineer deze activiteiten met een onvergetelijke helikopter dropping en bourgondische pauze momenten en je deelnemers staan versteld!

Daarom kies jij voor Zuid-Limburg:

Raak geïnspireerd door enkele voorbeeld programma's

Kies uit meer dan 50 activiteiten, van spectaculair avondprogramma tot gezellige workshop en zowel bovengronds als in de historische grotten. Onze activiteiten zijn zorgvuldig door ons samengesteld en altijd een succes!

Oldtimer bus diner

Kever Rally door Zuid-Limburg

Teambuilding | Het leven van de Blokbreker

Valkeniersworkshop

Het ultieme survival programma

Met de fiets de grot in en meer

Elk event geheel op maat voor jou

Natuurlijk willen we jullie inspireren met onze standaard programma’s om zo een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om jullie wensen naast ons aanbod te leggen om zo een geheel gepersonaliseerd event neer te zetten.

Wij plannen de WOW-Factor in 3 eenvoudige stappen:

1. Bekijk het uitgebreide aanbod op de website en laat een berichtje achter.

Wij nemen aansluitend contact met je op om alle wensen door te nemen. Aan de hand van een checklist en de kennis van ons team in de regio waar wij actief zijn kunnen we zeer snel schakelen. Wij werken een geheel op maat gemaakt voorstel voor jullie uit en streven dit binnen 24 uur toe te sturen.

2. Wij gaan meteen voor de voltreffer binnen 24 uur!

Is het voorstel niet helemaal naar wens? Geen probleem, wij nemen de dag na verzenden direct contact met je op om het gemaakte voorstel helemaal door te nemen. Aan de hand van dit gesprek passen wij de laatste zaken aan.

3. Na akkoord zetten wij alles in werking en regelen jouw event van a tot z.

Doordat wij enkel actief zijn in de regio Zuid-Limburg en enkel werken met vaste partners kunnen wij snel en makkelijk handelen. Dit betekent duidelijke afspraken tussen alle betrokkenen én lagere kosten. Een win-win voor alle partijen!

Zij beleefden Zuid-Limburg met Wij zijn Valkenburg

Al velen lieten hun bijzondere event door Wij zijn Valkenburg organiseren en delen graag hun ervaringen met je.​

Een verzameling van enkele organisaties die wij mochten ontvangen

Deze organisaties hebben wij de afgelopen maanden mogen ontvangen voor een groepsevent in Valkenburg