Bedrijfsuitje met overnachting in Valkenburg

vanaf

€227.50 p.p.

Programmaoverzicht

Een geheel verzorgd bedrijfsuitje met overnachting in Zuid-Limburg. Valkenburg biedt de perfecte uitvalsbasis met een uitgebreid aanbod aan activiteiten, schitterende locaties en de beste hotels.

Met dit complete arrangement ben je in een keer klaar! Een geheel verzorgd bedrijfsweekend in Valkenburg? Kies voor het complete bedrijfsuitje met overnachting in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Uiteraard wordt het programma geheel op maat voor jullie samengesteld passend binnen de wensen van de groep.

TIP: Kies bij grotere groepen voor een keuzemogelijkheid in de activiteiten. Zo heb je altijd de perfecte invulling voor alle deelnemers. Na afloop van de activiteit komt de groep weer samen en genieten jullie van het vervolg van de dag. Het grote voordeel van Valkenburg is dat er meer dan 50 activiteiten op maximaal 10 minuten afstand van elkaar gelegen zijn.

Een voorbeeld bedrijfsuitje met overnachting

Om je een indruk te geven hoe een personeelsuitje met overnachting eruit kan komen te zien hebben wij een voorbeeld samengesteld. Bij dit voorbeeld gaan wij uit van een overnachting van vrijdag op zaterdag.

Dag 1

 1. De groep arriveert in de namiddag bij het hotel en het team van Wij zijn Valkenburg staat klaar voor een hartelijke ontvangst. Na de check-in komt iedereen samen in de lobby en heten wij de groep van harte welkom met koffie, Limburgse vlaai of een andere lekkernij uit de streek.
 2. Tijd om op pad te gaan! De groep wordt meegenomen in de geschiedenis van Valkenburg. Op ludieke wijze vertellen acteurs alles over de mythes en saga’s die Valkenburg rijk is. Tijdens deze tocht leer je de leukste plekjes in Valkenburg kennen en is er een spelelement aanwezig.
 3. Het eindpunt van de tocht is de start van het avondprogramma. Uitkijkend over Valkenburg genieten jullie van een heerlijke barbecue op een exclusieve locatie. Het grote terras is perfect voor alle groepsgroottes. Minder mooi weer (in het zonnige Zuiden), geen probleem! De locatie is geheel omringd door ramen. Dus ook bij regenachtige taferelen geniet je van het mooie uitzicht.
 4. ’S avonds is er voldoende te beleven in Valkenburg. Het bruisende uitgaansleven gaat door tot in de late uurtjes met de meest uiteenlopende kroegjes en muziekgenres. Aansluitend kan iedereen zelfstandig terug naar het hotel, op maximaal 10 minuten wandelafstand van het uitgaansleven gelegen.

 

Dag 2

 1. Op dag 2 starten we fris en fruitig met een uitgebreid ontbijtbuffet waarna het team van Wij zijn Valkenburg iedereen meeneemt naar een aanbod aan activiteiten dat jullie zelf kunnen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken door de grotten, een spannende survivaltocht door het ondergrondse gangenstelsel, een bezoek aan de grotten in Valkenburg met mergelworkshop van een ervaren kunstenaar, een city game in Valkenburg of een scootertocht met gids door het Heuvelland.
 2. Aansluitend is het tijd om samen te genieten van een heerlijke lunch op een bijzondere locatie, een restaurant in de grotten. Verhalen die de deelnemers beleefd hebben worden gedeeld en iedereen maakt zich op voor de middagactiviteit. Wederom een mix aan uiteenlopende activiteiten geheel in overleg samengesteld op de doelgroep.
 3. Tot slot komt de groep na een dag vol belevenissen samen voor een afsluitende borrel, de perfecte afsluiter van een onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting in Zuid-Limburg.

 

Een bedrijfsuitje met overnachting op maat

Dit programma geeft een indicatie van de vele mogelijkheden die Wij zijn Valkenburg te bieden heeft voor een bedrijfsuitje met overnachting. Uiteraard betreft ieder bedrijfsuitje maatwerk. Wij bespreken graag tijdens een uitgebreid oriëntatiegesprek jullie wensen om een programma op maat samen te stellen. Wij houden rekening met jullie budget en sturen vrijblijvend een voorstel toe. Bij Wij zijn Valkenburg zijn jullie altijd verzekerd van een programma dat is aangepast aan de groep. Of dat nou een uitdagend, actief uitje moet zijn of een rustig, ontspannen weekend.

 

Waar een bedrijfsuitje met overnachting allemaal goed voor is

Regelmatig een dag of weekend weg met het hele bedrijf? Doen! Naast het drukke werkleven is het natuurlijk belangrijk af en toe te kunnen ontspannen. Maar er zijn nog meer voordelen aan een bedrijfsuitje met overnachting van tijd tot tijd. Ongeacht wat de samenstelling is van de groep, een dag of weekend weg en het werk laten voor wat het is kent vele voordelen. Iedereen leert elkaar beter kennen buiten de werkomgeving waardoor de dynamiek op de werkvloer kan verbeteren.

Daarnaast kunnen de activiteiten ingezet worden om te inspireren of te motiveren. Hoe hechter en positiever de sfeer binnen het team, hoe beter de relatie en uiteindelijk de kwaliteit. Bij Wij zijn Valkenburg kunnen we verschillende aspecten aan bod laten komen zoals communicatie, samenwerking en strijd in wedstrijdvorm.

Na een personeelsuitje met overnachting door Wij zijn Valkenburg komen jullie niet alleen ontspannen thuis, maar zal de groepsdynamiek ook verbeterd zijn.

Inbegrepen in dit arrangement

 • Kennismakingstocht door Valkenburg met acteur
 • Rijkelijke barbecue op privé locatie, eventueel uit te breiden tot complete feestavond
 • Overnachting in luxe hotels, wij hebben enkele vaste partners
 • Rijkelijk ontbijtbuffet op dag 2 voor een goed begin van de dag
 • Keuzeactiviteit in de ochtenduren
 • Gezamenlijke lunch op een schitterende locatie
 • Keuzeactiviteit in de middaguren
 • Afsluitende borrel

Voorbeeld arrangement

Belangrijke informatie

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.