Wie zijn wij

Hallo, even voorstellen:
Wij zijn Valkenburg!

Wij zijn Valkenburg is dé aanbieder van groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Wij bieden je één overzichtelijk platform, waar jij terecht kunt voor het beste dat onze Geulstad te bieden heeft. Doordat wij partnerships gesloten hebben met de mooiste en meest kwalitatieve activiteiten en locaties in Valkenburg, kunnen wij een divers, uniek en passend programma aanbieden aan groepen van alle soorten en maten. Een enkele activiteit, een dagvullend programma of zelfs meerdere volledig verzorgde dagen, Wij zijn Valkenburg staat voor je klaar!

Het beste van ons. Voor jou.

Eenvoudig de gewenste activiteiten boeken, persoonlijk contact en tips en advies op maat. Wij willen het jou als organisator zo makkelijk mogelijk maken. De mooiste, leukste en spannendste plekjes van Valkenburg zijn gebundeld, waardoor je altijd een goede keuze maakt. Naast advies voor een optimale invulling van jullie wensen, fungeert Wij zijn Valkenburg tevens als de gastheer tijdens jullie verblijf. Wij nemen jullie mee in het échte Valkenburg! Laat je verrassen door de locals en geniet van de veelzijdigheid die wij te bieden hebben. Met extra gemak en service vanuit het stadje waar het toerisme geboren is.

Geselecteerd door Valkenburgers

Wij zijn Valkenburg is opgezet door Camiel America en Bjorn Geraards; twee gedreven ondernemers, geboren en getogen in de Geulstad. In dit concept hebben wij onze passie voor de vrijetijdsbranche en onze trots op Valkenburg samengebracht tot één product, waarmee wij het bijzondere en veelal unieke aanbod van de beste Valkenburgse attracties, restaurants en hotels willen presenteren aan de groepenmarkt. We halen veel plezier en energie uit onze opdrachten en zijn ervan overtuigd dat wij vanuit ons enthousiasme de beste resultaten kunnen neerzetten, voor onze partners én onze klanten.

Waarom kiezen voor Wij zijn Valkenburg.

Vragen?

Heb je vragen of zijn er zaken onduidelijk? Neem contact met ons op en we helpen je direct verder. Je kunt de vraag ook stellen via de chat, in een e-mail of bij het verzenden van de aanvraag in het volgende scherm. Klik op “Mijn uitje is compleet”

Kom gezellig langs!

Wij zijn Valkenburg is uiteraard gevestigd in Valkenburg. Wij kunnen jullie telefonisch en per mail uitstekend helpen maar het leukste is natuurlijk tijdens een persoonlijk gesprek. Je bent dan ook van harte welkom in ons kantoor in centrum Valkenburg. Je vindt ons in de Geulpoort!

Bel ons: +31 (0)43 204 11 35

Aarzel niet en neem gerust contact op

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.