Sportieve activiteiten in zuid limburg

Op zoek naar een sportieve activiteit in Zuid-Limburg? Laat Wij zijn Valkenburg helpen om het perfecte uitje samen te stellen en jullie aan het zweten te krijgen.

Een sportief uitje in zuid limburg

Wie denkt aan Limburg, denkt aan glooiende heuvels, steile bergen en prachtige vergezichten. Een sportieve activiteit in Zuid-Limburg is er daarom een van grote klasse. Het heuvellandschap in en om Valkenburg wordt gekenmerkt door steile beklimmingen, veelal beroemd en berucht dankzij de bekende wielerklassiekers die in het Zuid-Limburgse landschap plaatsvinden. Het is dan ook niet voor niets dat Valkenburg een walhalla is voor menig wielrenliefhebber en fietsfanaat. Diverse fietsroutes leiden je door het landschap, waarbij er af en toe een tandje bijgezet moet worden. Wielrenners nodigen we graag uit om in de voetstappen te treden van menig profwielrenner en de finale van de Amstel Gold Race te trotseren.

Ook in de omringende bossen kan de sportliefhebber zijn hart ophalen. Menig groepsactiviteit is er dan ook op ingericht om jou goed aan het zweten te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitdagende bootcampsessie waarbij jullie samen tot het gaatje gaan?

Extra speciaal is misschien nog wel het aanbod sportieve uitjes onder de grond. De kilometerlange mergelgangen onder het Valkenburgse aardoppervlak bieden een breed scala aan bekende vrijetijdsbestedingen, die in deze mysterieuze mergelwereld een heel andere dimensie krijgen. Maar er zijn ook activiteiten te beleven die je nergens anders zult vinden!

Onze sportieve uitjes in Valkenburg

Valkenburg heeft verschillende uitvalswegen om een breed scala aan sportieve uitjes te faciliteren. De centrale ligging zorgt ervoor dat jullie groep van alle facetten in Zuid-Limburg gebruik kan maken. Ieder uitje is anders en kan volledig op maat gemaakt worden.

Fietsen door de grotten

Fietstocht Zuid-Limburg

Het ultieme survival programma

Mountainbiken door de grotten

City golf Valkenburg

Survival programma in de grotten

Waarom Valkenburg geschikt is voor sportieve activiteiten

Zij gingen jullie voor! Ontdek wat anderen vonden.

Plan je event in Valkenburg
eenvoudig in 3 stappen:

1. Jouw wensen

Neem contact met ons op en bespreek de wensen.

2. Voorstel op maat

Wij gaan met een voorstel op maat aan de slag.

3. Volledig geregeld

Na akkoord doen wij de rest! Geregeld van a tot z!

Wat kun jij verwachten van onze actieve uitjes?

Voor de sportieve avonturiers die op zoek zijn naar net een beetje meer actie hebben wij een hele hoop actieve uitjes. Speel jij met je groep tegen elkaar tijdens een potje city golf in Valkenburg? Ga je grotbiken? Of durven jullie het survivalprogramma in de grotten aan? Van fietsen, tot golven en klimmen. Wij bieden mogelijkheden genoeg om jou en je groep een onvergetelijke dag te bezorgen. Een actief uitje in Valkenburg kan het volgende bieden:

  • Unieke stukjes natuur van Zuid-Limburg
  • Een ervaring als nooit tevoren in de grotten van Valkenburg
  • Activiteiten voor jong en oud, zowel rustig als intensief

 

Waarom een sportieve activiteit boeken bij Wij zijn Valkenburg?

Het niveau van het begrip sportief is natuurlijk voor iedereen anders. Bij Wij zijn Valkenburg houden we daarom rekening met de samenstelling van jullie groep zodat iedereen een plezierige ervaring heeft. Dat kan variëren van een voetbalteam tot een familie of een volledig bedrijf. Graag ontvangen wij jullie in Valkenburg en verzorgen een uitje van A tot Z. Wij bieden een aantal activiteiten en programma’s aan waar jullie uit kunnen kiezen en kunnen alles op maat maken. Kortom zullen wij er alles aan doen om jullie een onvergetelijke sportieve activiteit in Zuid-Limburg te geven.

Team Wij zijn Valkenburg

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Team Wij zijn Valkenburg

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.