Vrijgezellenfeest in Limburg? Kom naar Valkenburg!

Alles op loopafstand | Een veelzijdig activiteiten aanbod
Een bruisend nachtleven | Voordeling overnachten

Boek een vrijgezellenfeest in Limburg

Met Wij zijn Valkenburg maak je er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van.

Een vrijgezellendag in Limburg vier je natuurlijk op een bourgondische en centrale locatie. Waar? In Valkenburg!

Wanneer je een écht onvergetelijk vrijgezellenfeest wilt organiseren ben je in Valkenburg op de juiste plek. In het hart van Zuid-Limburg vind je namelijk tal van leuke activiteiten waarmee jullie een fantastische vrijgezellendag of zelfs een vrijgezellenweekend in Limburg mee kunnen vullen.

Valkenburg staat bekend om haar gezellige horecagelegenheden en de talloze activiteiten die op loopafstand van elkaar te vinden zijn. Of jullie nu liefhebbers zijn van een vol ochtendprogramma of toch liever met de hele groep het gezellige nachtleven van Valkenburg willen ontdekken: Wij zijn Valkenburg levert een op maat gemaakt arrangement af waarmee we invulling kunnen geven aan al jullie wensen. 

Willen jullie een vrijgezellenfeest in Limburg organiseren en is jullie oog gevallen op het bourgondische Valkenburg?  Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn en geef ons jullie wensen door. Wij stellen een maatwerk programma samen waarmee jullie hoe dan ook een onvergetelijk tijd gaan beleven.

Willen jullie de vrijgezellendag uitbreiden tot een vrijgezellenweekend mét overnachting(en) in Zuid-Limburg? Laat het ons weten, dan boeken we de beste overnachtingen voor jullie.

Wij regelen jullie vrijgezellenfeest
In limburg

Een succesvol vrijgezellenfeest bestaat altijd uit drie vaste onderdelen: leuke activiteiten, lekker bourgondisch dineren en een bruisende stapavond. Wij kiezen de beste plekken in Valkenburg voor jullie uit!

De leukste groepsactiviteiten

Valkenburg spat haast uiteen van de leuke groepsactiviteiten en wij helpen je graag met het vinden van de perfecte activiteiten voor jouw groep. Zo hebben we de tofste activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Limburg al voor je op een rij gezet en hebben we zelfs een vrijgezellenarrangement in het leven geroepen met daarin onze persoonlijke favorieten. 

Het grote pluspunt van Valkenburg is bovendien dat vrijwel alle activiteiten op loopafstand van elkaar te vinden zijn. Geen lange reistijden of zoeken naar parkeerplekken, maar de hele dag genieten van jullie vrijgezellenfeest in het Limburgse landschap. 

De volgende indoor en outdoor activiteiten behoren onder andere tot de mogelijkheden: grotbiken, rodelen, levend tafelvoetbal, een bezoek aan het casino en nog veel meer!

Op een lege maag kom je nergens

Tijdens een vrijgezellendag vol activiteiten moet er natuurlijk ook gegeten worden. Een heerlijk hapje eten zal dan ook niet ontbreken in jullie op maat gemaakte arrangement.

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een uitgebreid aanbod aan geschikte restaurants hebben we alvast een selectie gemaakt van alle restaurants die ingericht zijn voor groepen. Hier kunnen jullie zonder zorgen genieten van een heerlijke maaltijd of een bourgondisch diner.

Waar kunnen jullie zoal uit kiezen? Wat dacht je van de lekkerste tapas, authentieke hamburgers, bourgondische lokale specialiteiten en nog veel meer.

In Valkenburg kun je gegarandeerd genieten van een smaakvolle dinerbeleving. Wie een vrijgezellenfeest in Limburg organiseert wil immers ook profiteren van de bourgondische keuken.

Na happen komt stappen

Zijn alle buiken vol en zijn jullie allemaal een beetje bijgekomen van de activiteiten tijdens het dagprogramma? Maak het vrijgezellenfeest dan af met een gezellige stapavond! Valkenburg staat bekend om haar gezellige terassen en talloze horecazaken waar je in de weekenden kunt genieten van live muziek of DJ’s. Wij kennen de leukste plekjes en zorgen ervoor dat jullie de geslaagde dag af kunnen sluiten met een echte knaller. 

Plan je event in Valkenburg
eenvoudig in 3 stappen:

1. Jouw wensen

Neem contact met ons op en bespreek de wensen.

2. Voorstel op maat

Wij gaan met een voorstel op maat aan de slag.

3. Volledig geregeld

Na akkoord doen wij de rest! Geregeld van a tot z!

Bekijk ervaringen van anderen

Deze deelnemers gingen je voor in Valkenburg.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.