Grotten lasergame

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Het spel is simpel. Twee teams krijgen een vest met wapen en gaan 12 minuten op elkaar schieten. Ben je geraakt dan kun je 5 seconde niet deelnemen aan het spel. Na 5 seconde wordt het pak wederom geactiveerd en gaat het spel verder.

Wij bieden jullie een bijzonder extraatje. In plaats van een met blacklight verlichte donkere ruimte ga je met je team op zoek naar de tegenstander in een ondergronds labyrint. De gangen in de grotten zijn het speelveld, uniek in Europa!

Ben je op zoek naar een unieke groepsactiviteit die altijd in de smaak valt dan mag deze activiteit zeker niet ontbreken. Deze activiteit is uitermate geschikt voor een vrijgezellendag, familiedag, teamuitje of teambuilding.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.