Survival programma in de grotten

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Op zoek naar de ultieme adrenaline-kick? Dan moet je voor deze activiteit kiezen! Tijdens deze unieke survivaltocht in de grotten van Valkenburg ontdek je de verborgen geheimen van de vestingstad Valkenburg. Kruip door de oude vluchtgangen naar de top van de heuvel en arriveer op de eeuwenoude Kasteelruïne. Vanuit de oude Ridderzaal daal je door een droog gelegde waterput 30 meter af naar het donkere gangenstelsel.

Deze activiteit is uitermate geschikt voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of teambuilding. Durft een deelnemer niet aan alle onderdelen deel te nemen? Geen probleem, je kunt elk onderdeel overslaan mocht je geen liefhebber zijn. Ook als toeschouwer is deze activiteit al de moeite waard.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Team Wij zijn Valkenburg

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Team Wij zijn Valkenburg

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Team Wij zijn Valkenburg

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.