Vergaderen in Zuid-Limburg?
Wij hebben de meest unieke locaties.

Van A tot Z verzorgd | Voor iedere groepsgrootte | Op maat samengesteld

Vergaderen in Zuid-Limburg? Ervaar de meest unieke locaties in valkenburg.

Wist je dat buiten de deur vergaderen kan zorgen voor een extra productieve én creatieve vergadersessie? Waarom zou je jouw team bijvoorbeeld niet eens meenemen naar een nieuwe, inspirerende locatie? De mooiste locaties van heel Nederland vind je natuurlijk in het zonnige, heuvelachtige Zuid-Limburg. Valkenburg in het bijzonder kent vele gave en unieke vergaderlocaties. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Wij zijn Valkenburg zorgt ervoor dat jullie terecht kunnen in een unieke vergaderlocatie waar alles tot in de puntjes voor jullie verzorgd is.

De meest unieke vergaderlocaties van Zuid-Limburg

Als je op zoek bent naar een geschikte plek om te vergaderen in Limburg, dan zijn er veel vergaderlocaties in Valkenburg die je zeker zullen bevallen. Of je nu met je eigen team in een nieuwe omgeving wilt vergaderen of een externe delegatie op een unieke manier wilt ontvangen voor een vergadering: er zijn genoeg unieke ruimtes met prachtige aankleding en een compleet verzorgd arrangement. In tegenstelling tot standaard ruimtes met klapstoeltjes, zorgen wij altijd voor een omgeving die perfect past bij jouw bedrijf en waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Maak je je geen zorgen over randzaken en richt je volledig op de orde van de dag. 

Als je kiest voor een vergaderlocatie in Valkenburg, dan kies je voor de meest unieke vergaderlocaties in Limburg! 

Multifunctionele vergaderlocaties

Als je op zoek bent naar een inspirerende en tot in de puntjes verzorgde plek om te vergaderen in Limburg, dan is Valkenburg de perfecte locatie. Maar wist je dat de vergaderlocaties in Valkenburg ook ideaal zijn voor andere zakelijke bijeenkomsten? Of het nu gaat om het geven van trainingen, cursussen of workshops: onze vergaderlocaties zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden. Bij Wij zijn Valkenburg hebben we een geschikte ruimte voor elke groep, of je nu met 15 of 500 personen langskomt.

Waarom vergaderen in Limburg?

Als je op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie in Zuid-Limburg, dan is Valkenburg dé plek waar je moet zijn. Gelegen in het hart van Zuid-Limburg is Valkenburg gemakkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Bovendien staat de stad bekend om haar bourgondische horecagelegenheden, waardoor je na de vergadering niet meteen in de auto hoeft te stappen en de dag kunt afsluiten met een heerlijk diner of een gezellige borrel. Als je wilt, kunnen wij dit ook voor je regelen.

Onze vergaderlocaties in Valkenburg zijn uniek en bieden alle benodigde faciliteiten. Zo kun je bij ons altijd gebruik maken van de volgende voorzieningen:

Kies een gewenst locatie

De meest unieke vergaderlocaties van Limburg vind je in Valkenburg. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan vergaderlocaties, bestaande uit diverse settings. Samen zorgen we ervoor dat jullie kunnen vergaderen in een ruimte die volledig past bij jullie bedrijf. Onze vergaderlocaties omvatten onder andere de volgende settings:

Vorstelijke
locatie

Kies voor een veelzijdige en representatieve locatie voor jouw productpresentatieof vergadering. De lcoatie is gelegen op de plek waar vroeger ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, aan de voet van de Kasteelruïne.

Indoor evenementenlocatie

Het vinden van een stijlvolle evenementenlocatie die geschikt is voor grote groepen kan een uitdaging zijn. Gelukkig beschikken wij over een prachtige locatie met een uitzicht over het glooiende Heuvelland, die uitermate geschikt is voor groepen tot wel 600 personen.

Ondergronds vergaderen

Een van de meest unieke evenementenlocaties die je je kunt voorstellen is een plek die zich 30 meter onder de grond bevindt. Hier geen sombere gangen, maar juist sfeervolle ruimtes die je verwelkomen met hun schoonheid.

Stijlvol
vergaderen

Dit elegante hotel beschikt over verschillende grote en kleine salons die geschikt zijn voor diverse soorten bijeenkomsten. Het hotel heeft een perfect ligging in het centrum van Valkenburg en voorziet in alle benodigde faciliteiten.

Kies voor een Op maat gemaakt vergader arrangement

Wil je een vergadering organiseren in het karakteristieke Valkenburg? Geef ons dan je wensen door en laat ons een compleet vergader arrangement voor je opstellen. Wij stellen al arrangementen samen vanaf 6 personen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via de onderstaande knop.

Ervaringen van anderen

/5

Oldtimer Tour door het Heuvelland

Reis terug in de tijd en geniet van een onvergetelijke ervaring met deze oldtimertour! Tijdens deze schilderachtige rit door pittoreske dorpjes en adembenemende landschappen dompel je je onder in de nostalgie van klassieke auto’s, terwijl je langs kronkelende wegen rijdt.

Voor deze reis kun je kiezen voor de Kubels, afkomstig van Volkswagen.
Misschien vraag je je af: Kubels? Dit zijn oorspronkelijk legervoertuigen. Het grote voordeel is dat ze een combinatie bieden van robuustheid, nostalgie en een speels karakter dankzij het cabriodak, dat het authentieke buitengevoel toevoegt.

Deze activiteit is ideaal te combineren met verschillende andere activiteiten!
/5

Spooktocht door de grotten

Je begint met een vrolijke rondleiding in de grotten van Daelhem, maar wat blijkt, het wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten….

Jullie gids blijkt op zijn zachts gezegd een beetje wereldvreemd te zijn. Echter zijn hilarische verhaal zorgt voor de nodige lachers. Eenmaal in de grot blijkt er echter meer aan de hand te zijn. Jullie gids wordt enigszins nerveus en zo blijkt niet zonder reden. In zijn gangenstelsel heeft zich in de verre geschiedenis een droevig relaas afgespeeld. De gangen dienden namelijk ooit als gevangenis voor de Valkenburgse ridder Reginald.

Na een afschuwelijke broedermoord werd hij in de donkere kille grotten aan zijn lot overgelaten. Volgens de overlevering kent zijn geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert. Aangezien uw gids de spanning niet meer aan kan stuurt jullie alleen op pad door de zeer spaarzaam verlichte gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld.

De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer je denkt dat je het er ongeschonden vanaf gebracht hebt, begint de ellende pas goed…

De spooktocht door de grotten de ultieme teambuilding.

/5

Workshop vlaaien bakken

Leer zelf Limburgse Vlaai maken onder begeleiding van een echt Bakkers-Echtpaar! Bakker Roel heeft, samen met zijn vrouw Cathelijne, jarenlang een eigen bakkerij in Midden-Limburg gerund. Na het schrijven van het boek VLAAI over de Limburgse Vlaai, geven ze nu samen workshops in Valkenburg. De te bakken Vlaai voldoet uiteraard aan de Beschermde Geografische Aanduiding en is dus een échte Limburgse Vlaai!

Jullie starten de workshop met een kopje koffie of thee met iets lekkers, daarna gaan jullie aan de slag! Er zijn 2 mogelijkheden, een workshop van 1,5 uur en 2,5 uur. Bij de workshop van 1,5 uur, gaan jullie de vlaai helemaal zelf maken, maar het bakproces aan de bakker over laten. De vlaaien kunnen dan op een later tijdstip opgehaald worden of in overleg gebracht worden. Bij de workshop van 2,5 uur halen jullie de zelfgemaakte Vlaai uit de oven.

In deze workshops leren jullie:

  • het maken van een rijk gistdeeg.
  • het bereiden van de vruchtenvulling.
  • het uitrollen en fonceren van het deeg.
  • het afwerken van de vlaai met verschillende traditionele “deksels” en “rasters”
  • het afbakken en lossen van de vlaai, altijd onder begeleiding. (bij workshop van 2,5 uur.)
/5

E-scootertocht door het Heuvelland

Een nieuwe benadering van de scooter! Geniet van een mooie tour en bezoek geruisloos de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Waan je in het buitenland en tour extra comfortabel door de Limburgse Heuvels.

Door de vele heuvels is de actieradius niet onbeperkt. Er worden altijd routesuggesties meegegeven die rekening houden met het bereik.

Op zoek naar een heerlijk bourgondisch programma? Combineer de scootertocht met heerlijke tussenstops op bijzondere locaties.

Team Wij zijn Valkenburg

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Team Wij zijn Valkenburg

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.