Vergaderen in Zuid-Limburg?
Wij hebben de meest unieke locaties.

Van A tot Z verzorgd | Voor iedere groepsgrootte | Op maat samengesteld

Vergaderen in Zuid-Limburg? Ervaar de meest unieke locaties in valkenburg.

Wist je dat buiten de deur vergaderen kan zorgen voor een extra productieve én creatieve vergadersessie? Waarom zou je jouw team bijvoorbeeld niet eens meenemen naar een nieuwe, inspirerende locatie? De mooiste locaties van heel Nederland vind je natuurlijk in het zonnige, heuvelachtige Zuid-Limburg. Valkenburg in het bijzonder kent vele gave en unieke vergaderlocaties. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Wij zijn Valkenburg zorgt ervoor dat jullie terecht kunnen in een unieke vergaderlocatie waar alles tot in de puntjes voor jullie verzorgd is.

De meest unieke vergaderlocaties van Zuid-Limburg

Als je op zoek bent naar een geschikte plek om te vergaderen in Limburg, dan zijn er veel vergaderlocaties in Valkenburg die je zeker zullen bevallen. Of je nu met je eigen team in een nieuwe omgeving wilt vergaderen of een externe delegatie op een unieke manier wilt ontvangen voor een vergadering: er zijn genoeg unieke ruimtes met prachtige aankleding en een compleet verzorgd arrangement. In tegenstelling tot standaard ruimtes met klapstoeltjes, zorgen wij altijd voor een omgeving die perfect past bij jouw bedrijf en waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Maak je je geen zorgen over randzaken en richt je volledig op de orde van de dag. 

Als je kiest voor een vergaderlocatie in Valkenburg, dan kies je voor de meest unieke vergaderlocaties in Limburg! 

Multifunctionele vergaderlocaties

Als je op zoek bent naar een inspirerende en tot in de puntjes verzorgde plek om te vergaderen in Limburg, dan is Valkenburg de perfecte locatie. Maar wist je dat de vergaderlocaties in Valkenburg ook ideaal zijn voor andere zakelijke bijeenkomsten? Of het nu gaat om het geven van trainingen, cursussen of workshops: onze vergaderlocaties zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden. Bij Wij zijn Valkenburg hebben we een geschikte ruimte voor elke groep, of je nu met 15 of 500 personen langskomt.

Waarom vergaderen in Limburg?

Als je op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie in Zuid-Limburg, dan is Valkenburg dé plek waar je moet zijn. Gelegen in het hart van Zuid-Limburg is Valkenburg gemakkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Bovendien staat de stad bekend om haar bourgondische horecagelegenheden, waardoor je na de vergadering niet meteen in de auto hoeft te stappen en de dag kunt afsluiten met een heerlijk diner of een gezellige borrel. Als je wilt, kunnen wij dit ook voor je regelen.

Onze vergaderlocaties in Valkenburg zijn uniek en bieden alle benodigde faciliteiten. Zo kun je bij ons altijd gebruik maken van de volgende voorzieningen:

Kies een gewenst locatie

De meest unieke vergaderlocaties van Limburg vind je in Valkenburg. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan vergaderlocaties, bestaande uit diverse settings. Samen zorgen we ervoor dat jullie kunnen vergaderen in een ruimte die volledig past bij jullie bedrijf. Onze vergaderlocaties omvatten onder andere de volgende settings:

Vorstelijke
locatie

Kies voor een veelzijdige en representatieve locatie voor jouw productpresentatieof vergadering. De lcoatie is gelegen op de plek waar vroeger ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, aan de voet van de Kasteelruïne.

Indoor evenementenlocatie

Het vinden van een stijlvolle evenementenlocatie die geschikt is voor grote groepen kan een uitdaging zijn. Gelukkig beschikken wij over een prachtige locatie met een uitzicht over het glooiende Heuvelland, die uitermate geschikt is voor groepen tot wel 600 personen.

Ondergronds vergaderen

Een van de meest unieke evenementenlocaties die je je kunt voorstellen is een plek die zich 30 meter onder de grond bevindt. Hier geen sombere gangen, maar juist sfeervolle ruimtes die je verwelkomen met hun schoonheid.

Stijlvol
vergaderen

Dit elegante hotel beschikt over verschillende grote en kleine salons die geschikt zijn voor diverse soorten bijeenkomsten. Het hotel heeft een perfect ligging in het centrum van Valkenburg en voorziet in alle benodigde faciliteiten.

Kies voor een Op maat gemaakt vergader arrangement

Wil je een vergadering organiseren in het karakteristieke Valkenburg? Geef ons dan je wensen door en laat ons een compleet vergader arrangement voor je opstellen. Wij stellen al arrangementen samen vanaf 6 personen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via de onderstaande knop.

Ervaringen van anderen

/5

Workshop vlaaien bakken

Leer zelf Limburgse vlaai maken onder begeleiding van een echt Bakkers-Echtpaar! Bakker Roel heeft, samen met zijn vrouw Cathelijne, jarenlang een eigen bakkerij in Midden-Limburg gerund. Na het schrijven van het boek VLAAI over de Limburgse vlaai, geven ze nu samen workshops in Valkenburg.

*Maak je eigen Limburgse vlaai met vruchtenvulling helemaal zelf, van a-z.
*Leer de fijne kneepjes van het bakkersvak.
*Je krijgt de receptuur mee, zodat je thuis nog een keer kan bakken met de opgedane kennis.
*Uiteraard neem je de eigen gebakken vlaai mee naar huis!

/5

E-scootertocht door het Heuvelland

Een nieuwe benadering van de scooter! Geniet van een mooie tour en bezoek geruisloos de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Waan je in het buitenland en tour extra comfortabel door de Limburgse Heuvels.

Door de vele heuvels is de actieradius niet onbeperkt. Er worden altijd routesuggesties meegegeven die rekening houden met het bereik.

Op zoek naar een heerlijk bourgondisch programma? Combineer de scootertocht met heerlijke tussenstops op bijzondere locaties.

/5

Jeepsafari door het Heuvelland

Tijdens de rit met onze Suzuki Samurai wordt je kennis op de proef gesteld en is teamgeest van groot belang. Je verkent niet alleen de traditionele Limburgse dorpjes en bouwwerken, maar rijdt door de diepste Limburgse “mergeljungle”, via onverharde en holle wegen en het Plateau van Margraten weer terug naar het eindpunt in Bemelen. Belangrijk is: “Wie brengt zijn teamgenoten weer veilig en op tijd terug”?

Via kompas, vragen en opdrachten kruis je door het heuvelland en wordt tijdens de rit al gauw duidelijk wie een betere “driver” en wie de betere “controller” is. Wie weet de Limburgse Safari te overleven?

/5

Dropping

Jullie worden door een bus afgezet bij de startlocatie van de dropping. U weet niet waar u zich bevindt. De “soldaat” voorin brengt u op een plek ergens in het Limburgse Heuvelland. En als hij stopt dan bent u overgeleverd aan uzelf, uw teamleden en het kompas. Misschien dat de nachtegaal of lijster u op uw pad begeleidt, maar met het kompas en een aantal leuke vragen en specialistische opdrachten, zoals Jeu de boules, moet u uw weg terugvinden naar het beginpunt. Samenwerking is heel belangrijk om die eindstreep te halen. En heeft u de missie volbracht en het café bereikt, dan kunt u genieten van een welverdiend drankje als de jury zich terugtrekt om zich over de eindresultaten van de teams te beraden.

Ga deze uitdaging aan en beleef een spannende en unieke activiteit met uw teamgenoten.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.