Vergaderen in Valkenburg?
Wij helpen u graag verder.

Unieke locaties | Voor iedere groepsgrootte | Op maat samengesteld

Vergaderen in Valkenburg? Kom naar dé vergaderlocatie van Limburg.

Wil jij ook eens buiten de deur vergaderen in het mooie, heuvelachtige Zuid-Limburg? Dan is Valkenburg dé place to be! Ontdek de vele, unieke vergaderlocaties in het leukste stadje van Zuid-Limburg en geef ons jullie wensen door. Wij zijn Valkenburg zorgt ervoor dat jullie vergadering een unieke beleving wordt voor alle deelnemers.

De beste vergaderlocaties van Zuid-Limburg

Of je nu met jouw eigen team in een nieuwe omgeving wilt vergaderen, of een externe delegatie op een unieke manier wilt ontvangen voor een vergadering: de vele vergaderlocaties in Valkenburg vallen altijd in de smaak. Geen steriele ruimtes of saaie klapstoeltjes, maar vorstelijke ruimtes met prachtige aankleding en een compleet verzorgd arrangement. Wij zoeken altijd naar een omgeving die perfect past bij jouw bedrijf en zorgen ervoor dat alles hier tot in de puntjes is verzorgd. Je hoeft je tijdens een vergadering in Valkenburg dan ook geen zorgen te maken over randzaken en kunt je volledig richten op de orde van de dag.

 

Multifunctionele vergaderlocaties

De beste vergaderingen organiseer je op een plek die inspiratie, passie en vreugde uitstraalt en als het hierop aankomt is Valkenburg is de perfecte locatie. Wist je echter dat de vergaderlocaties van Valkenburg zich ook uitstekend lenen voor andere zakelijke bijeenkomsten? Zo zijn onze vergaderlocaties bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor het geven van trainingen, cursussen en workshops. De groepsgrootte is hierbij geen probleem; of je nu met 20 of 500 personen langs wilt komen. Wij zijn Valkenburg heeft een geschikte ruimte voor iedere groep.

Waarom vergaderen in Valkenburg?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Zuid-Limburg? Dan is Valkenburg dé locatie waar je naar op zoek bent. Valkenburg ligt niet alleen centraal in Zuid-Limburg en is daarmee vanuit alle windhoeken goed te bereiken, de stad staat ook nog eens bekend om haar vele bourgondische horecagelegenheden. Je hoeft na de vergadering daarom zeker niet direct in de auto te stappen en kunt de dag afsluiten met een heerlijk diner. Ook dit kunnen wij voor je regelen.

Onze unieke vergaderlocaties zijn daarnaast van alle gemakken voorzien. Je kunt bijvoorbeeld altijd gebruik maken van de volgende voorzieningen:

Kies een gewenst locatie

In Valkenburg vind je de meest unieke vergaderlocaties van Limburg. Ons aanbod aan vergaderlocaties bestaat uit de meest uiteenlopende settings. Samen zorgen we er altijd voor dat jullie in een ruimte kunnen vergaderen die past bij jullie bedrijf. We beschikken onder andere over vergaderruimtes in de volgende settings:

Vorstelijke
locatie

Kies voor een representatieve, veelzijdige locatie voor jouw productpresentatie, op de plek waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, aan de voet van de Kasteelruïne.

Indoor evenementenlocatie

Stijlvolle evenementenlocaties voor grote groepen zijn schaars. Gelukkig hebben wij een prachtlocatie, met uitzicht over het glooiende Heuvelland. Uitermate geschikt voor gezelschappen, tot 600 personen.

Ondergronds vergaderen

Een van de meest bijzondere locaties die je kunt bedenken, een evenementenlocatie 30 meter onder de grond. Geen donkere gangetjes maar sfeervolle ruimtes die je verwelkomen met haar schoonheid.

Stijlvol
vergaderen

Dit stijlvolle hotel biedt diverse grote en kleine salons voor diverse productpresentaties. Perfect gelegen in het centrum van Valkenburg en van alle gemakken voorzien.

Kies voor een Op maat gemaakt vergader arrangement

Wil je een vergadering organiseren in het karakteristieke Valkenburg? Geef ons dan je wensen door en laat ons een compleet vergader arrangement voor je opstellen. Wij stellen al arrangementen samen vanaf 6 personen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via de onderstaande knop.

Ervaringen van anderen

/5

Workshop vlaaien bakken

Leer zelf Limburgse vlaai maken onder begeleiding van een echt Bakkers-Echtpaar! Bakker Roel heeft, samen met zijn vrouw Cathelijne, jarenlang een eigen bakkerij in Midden-Limburg gerund. Na het schrijven van het boek VLAAI over de Limburgse vlaai, geven ze nu samen workshops in Valkenburg.

*Maak je eigen Limburgse vlaai met vruchtenvulling helemaal zelf, van a-z.
*Leer de fijne kneepjes van het bakkersvak.
*Je krijgt de receptuur mee, zodat je thuis nog een keer kan bakken met de opgedane kennis.
*Uiteraard neem je de eigen gebakken vlaai mee naar huis!

/5

E-scootertocht door het Heuvelland

Een nieuwe benadering van de scooter! Geniet van een mooie tour en bezoek geruisloos de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Waan je in het buitenland en tour extra comfortabel door de Limburgse Heuvels.

Door de vele heuvels is de actieradius niet onbeperkt. Er worden altijd routesuggesties meegegeven die rekening houden met het bereik.

Op zoek naar een heerlijk bourgondisch programma? Combineer de scootertocht met heerlijke tussenstops op bijzondere locaties.

/5

Jeepsafari door het Heuvelland

Tijdens de rit met onze Suzuki Samurai wordt je kennis op de proef gesteld en is teamgeest van groot belang. Je verkent niet alleen de traditionele Limburgse dorpjes en bouwwerken, maar rijdt door de diepste Limburgse “mergeljungle”, via onverharde en holle wegen en het Plateau van Margraten weer terug naar het eindpunt in Bemelen. Belangrijk is: “Wie brengt zijn teamgenoten weer veilig en op tijd terug”?

Via kompas, vragen en opdrachten kruis je door het heuvelland en wordt tijdens de rit al gauw duidelijk wie een betere “driver” en wie de betere “controller” is. Wie weet de Limburgse Safari te overleven?

/5

Dropping

Jullie worden door een bus afgezet bij de startlocatie van de dropping. U weet niet waar u zich bevindt. De “soldaat” voorin brengt u op een plek ergens in het Limburgse Heuvelland. En als hij stopt dan bent u overgeleverd aan uzelf, uw teamleden en het kompas. Misschien dat de nachtegaal of lijster u op uw pad begeleidt, maar met het kompas en een aantal leuke vragen en specialistische opdrachten, zoals Jeu de boules, moet u uw weg terugvinden naar het beginpunt. Samenwerking is heel belangrijk om die eindstreep te halen. En heeft u de missie volbracht en het café bereikt, dan kunt u genieten van een welverdiend drankje als de jury zich terugtrekt om zich over de eindresultaten van de teams te beraden.

Ga deze uitdaging aan en beleef een spannende en unieke activiteit met uw teamgenoten.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.