Vergaderen in Valkenburg?
Wij helpen u graag verder.

Unieke locaties | Voor iedere groepsgrootte | Op maat samengesteld

Vergaderen in Valkenburg? Kom naar dé vergaderlocatie van Limburg.

Wil jij ook eens buiten de deur vergaderen in het mooie, heuvelachtige Zuid-Limburg? Dan is Valkenburg dé place to be! Ontdek de vele, unieke vergaderlocaties in het leukste stadje van Zuid-Limburg en geef ons jullie wensen door. Wij zijn Valkenburg zorgt ervoor dat jullie vergadering een unieke beleving wordt voor alle deelnemers.

De beste vergaderlocaties van Zuid-Limburg

Of je nu met jouw eigen team in een nieuwe omgeving wilt vergaderen, of een externe delegatie op een unieke manier wilt ontvangen voor een vergadering: de vele vergaderlocaties in Valkenburg vallen altijd in de smaak. Geen steriele ruimtes of saaie klapstoeltjes, maar vorstelijke ruimtes met prachtige aankleding en een compleet verzorgd arrangement. Wij zoeken altijd naar een omgeving die perfect past bij jouw bedrijf en zorgen ervoor dat alles hier tot in de puntjes is verzorgd. Je hoeft je tijdens een vergadering in Valkenburg dan ook geen zorgen te maken over randzaken en kunt je volledig richten op de orde van de dag.

 

Multifunctionele vergaderlocaties

De beste vergaderingen organiseer je op een plek die inspiratie, passie en vreugde uitstraalt en als het hierop aankomt is Valkenburg is de perfecte locatie. Wist je echter dat de vergaderlocaties van Valkenburg zich ook uitstekend lenen voor andere zakelijke bijeenkomsten? Zo zijn onze vergaderlocaties bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor het geven van trainingen, cursussen en workshops. De groepsgrootte is hierbij geen probleem; of je nu met 20 of 500 personen langs wilt komen. Wij zijn Valkenburg heeft een geschikte ruimte voor iedere groep.

Waarom vergaderen in Valkenburg?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Zuid-Limburg? Dan is Valkenburg dé locatie waar je naar op zoek bent. Valkenburg ligt niet alleen centraal in Zuid-Limburg en is daarmee vanuit alle windhoeken goed te bereiken, de stad staat ook nog eens bekend om haar vele bourgondische horecagelegenheden. Je hoeft na de vergadering daarom zeker niet direct in de auto te stappen en kunt de dag afsluiten met een heerlijk diner. Ook dit kunnen wij voor je regelen.

Onze unieke vergaderlocaties zijn daarnaast van alle gemakken voorzien. Je kunt bijvoorbeeld altijd gebruik maken van de volgende voorzieningen:

Kies een gewenst locatie

In Valkenburg vind je de meest unieke vergaderlocaties van Limburg. Ons aanbod aan vergaderlocaties bestaat uit de meest uiteenlopende settings. Samen zorgen we er altijd voor dat jullie in een ruimte kunnen vergaderen die past bij jullie bedrijf. We beschikken onder andere over vergaderruimtes in de volgende settings:

Vorstelijke
locatie

Kies voor een representatieve, veelzijdige locatie voor jouw productpresentatie, op de plek waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, aan de voet van de Kasteelruïne.

Indoor evenementenlocatie

Stijlvolle evenementenlocaties voor grote groepen zijn schaars. Gelukkig hebben wij een prachtlocatie, met uitzicht over het glooiende Heuvelland. Uitermate geschikt voor gezelschappen, tot 600 personen.

Ondergronds vergaderen

Een van de meest bijzondere locaties die je kunt bedenken, een evenementenlocatie 30 meter onder de grond. Geen donkere gangetjes maar sfeervolle ruimtes die je verwelkomen met haar schoonheid.

Stijlvol
vergaderen

Dit stijlvolle hotel biedt diverse grote en kleine salons voor diverse productpresentaties. Perfect gelegen in het centrum van Valkenburg en van alle gemakken voorzien.

Kies voor een Op maat gemaakt vergader arrangement

Wil je een vergadering organiseren in het karakteristieke Valkenburg? Geef ons dan je wensen door en laat ons een compleet vergader arrangement voor je opstellen. Wij stellen al arrangementen samen vanaf 6 personen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via de onderstaande knop.

Ervaringen van anderen

/5

Oldtimer Tour door het Heuvelland

Reis terug in de tijd en geniet van een onvergetelijke ervaring met deze oldtimertour! Tijdens deze schilderachtige rit door pittoreske dorpjes en adembenemende landschappen dompel je je onder in de nostalgie van klassieke auto’s, terwijl je langs kronkelende wegen rijdt.

Voor deze reis kun je kiezen voor de Kubels, afkomstig van Volkswagen.
Misschien vraag je je af: Kubels? Dit zijn oorspronkelijk legervoertuigen. Het grote voordeel is dat ze een combinatie bieden van robuustheid, nostalgie en een speels karakter dankzij het cabriodak, dat het authentieke buitengevoel toevoegt.

Deze activiteit is ideaal te combineren met verschillende andere activiteiten!
/5

Spooktocht door de grotten

Je begint met een vrolijke rondleiding in de grotten van Daelhem, maar wat blijkt, het wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten….

Jullie gids blijkt op zijn zachts gezegd een beetje wereldvreemd te zijn. Echter zijn hilarische verhaal zorgt voor de nodige lachers. Eenmaal in de grot blijkt er echter meer aan de hand te zijn. Jullie gids wordt enigszins nerveus en zo blijkt niet zonder reden. In zijn gangenstelsel heeft zich in de verre geschiedenis een droevig relaas afgespeeld. De gangen dienden namelijk ooit als gevangenis voor de Valkenburgse ridder Reginald.

Na een afschuwelijke broedermoord werd hij in de donkere kille grotten aan zijn lot overgelaten. Volgens de overlevering kent zijn geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert. Aangezien uw gids de spanning niet meer aan kan stuurt jullie alleen op pad door de zeer spaarzaam verlichte gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld.

De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer je denkt dat je het er ongeschonden vanaf gebracht hebt, begint de ellende pas goed…

De spooktocht door de grotten de ultieme teambuilding.

/5

Workshop vlaaien bakken

Leer zelf Limburgse Vlaai maken onder begeleiding van een echt Bakkers-Echtpaar! Bakker Roel heeft, samen met zijn vrouw Cathelijne, jarenlang een eigen bakkerij in Midden-Limburg gerund. Na het schrijven van het boek VLAAI over de Limburgse Vlaai, geven ze nu samen workshops in Valkenburg. De te bakken Vlaai voldoet uiteraard aan de Beschermde Geografische Aanduiding en is dus een échte Limburgse Vlaai!

Jullie starten de workshop met een kopje koffie of thee met iets lekkers, daarna gaan jullie aan de slag! Er zijn 2 mogelijkheden, een workshop van 1,5 uur en 2,5 uur. Bij de workshop van 1,5 uur, gaan jullie de vlaai helemaal zelf maken, maar het bakproces aan de bakker over laten. De vlaaien kunnen dan op een later tijdstip opgehaald worden of in overleg gebracht worden. Bij de workshop van 2,5 uur halen jullie de zelfgemaakte Vlaai uit de oven.

In deze workshops leren jullie:

  • het maken van een rijk gistdeeg.
  • het bereiden van de vruchtenvulling.
  • het uitrollen en fonceren van het deeg.
  • het afwerken van de vlaai met verschillende traditionele “deksels” en “rasters”
  • het afbakken en lossen van de vlaai, altijd onder begeleiding. (bij workshop van 2,5 uur.)
/5

E-scootertocht door het Heuvelland

Een nieuwe benadering van de scooter! Geniet van een mooie tour en bezoek geruisloos de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Waan je in het buitenland en tour extra comfortabel door de Limburgse Heuvels.

Door de vele heuvels is de actieradius niet onbeperkt. Er worden altijd routesuggesties meegegeven die rekening houden met het bereik.

Op zoek naar een heerlijk bourgondisch programma? Combineer de scootertocht met heerlijke tussenstops op bijzondere locaties.

Team Wij zijn Valkenburg

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Team Wij zijn Valkenburg

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.