Fietsen door de grotten

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Actief en bijzonder! Stap op de speciale mountainbikes en volg de gids door het donkere gangenstelsel. Tijdens deze bijzondere activiteit ontdek je het gangenstelsel op en unieke en sportieve manier. Onder leiding van een ervaren gids maar je een tocht door een ondergronds labyrint van meer dan 70 kilometer. Zorg dat je als groep bij elkaar blijft want zodra de fiets stilvalt dooft het licht…

Voordat de activiteit start krijgt de groep instructies van en ervaren gids. Het gangenstelsel heeft een totale lengte van wel 70 kilometer en behoort tot het grootste van Europa. Na de uitleg is het tijd om op de fietsen te stappen voor een bijzondere tour door de grotten.

Deze activiteit is een echte aanrader voor de sportieveling! Jong en oud kunnen aan deze activiteit deelnemen omdat het niveau wordt aangepast aan de groep.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.