Business event in Zuid-Limburg?
Wij helpen u graag verder.

Bekijk de mogelijkheden

Vergaderen in Valkenburg

Van plan om te gaan vergaderen in Limburg? Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Zuid Limburg? In Valkenburg wordt er niet vergaderd in steriele ruimtes. Hier vindt u uitstekend verzorgde vergaderzalen op inspirerende en stijlvolle vergaderlocaties in Valkenburg. Wij hebben de mooiste vergaderlocaties voor u verzameld. Reserveer uw zakelijke bijeenkomst via Wij zijn Valkenburg en wij zullen er voor zorgen dat u onbezorgd en productief kunt vergaderen in een omgeving die past bij uw bedrijf. Of het het nu gaat om een training voor medewerkers of voor een vergadering met het managementteam, wij staan vanaf het eerste telefoontje voor u klaar.

Vergadervoorzieningen per dagdeel:

Kies een gewenst locatie

Vorstelijke
locatie

Kies voor een representatieve, veelzijdige locatie voor jouw productpresentatie, op de plek waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal, aan de voet van de Kasteelruïne.

Indoor evenementenlocatie

Stijlvolle evenementenlocaties voor grote groepen zijn schaars. Gelukkig hebben wij een prachtlocatie, met uitzicht over het glooiende Heuvelland. Uitermate geschikt voor gezelschappen, tot 600 personen.

Ondergronds vergaderen

Een van de meest bijzondere locaties die je kunt bedenken, een evenementenlocatie 30 meter onder de grond. Geen donkere gangetjes maar sfeervolle ruimtes die je verwelkomen met haar schoonheid.

Stijlvol
vergaderen

Dit stijlvolle hotel biedt diverse grote en kleine salons voor diverse productpresentaties. Perfect gelegen in het centrum van Valkenburg en van alle gemakken voorzien.

Ervaringen van anderen

/5

E-scootertocht door het Heuvelland

Een nieuwe benadering van de scooter! Geniet van een mooie tour en bezoek geruisloos de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Waan je in het buitenland en tour extra comfortabel door de Limburgse Heuvels.

Door de vele heuvels is de actieradius niet onbeperkt. Er worden altijd routesuggesties meegegeven die rekening houden met het bereik.

Op zoek naar een heerlijk bourgondisch programma? Combineer de scootertocht met heerlijke tussenstops op bijzondere locaties.

/5

Jeepsafari door het Heuvelland

Tijdens de rit met onze Suzuki Samurai wordt je kennis op de proef gesteld en is teamgeest van groot belang. Je verkent niet alleen de traditionele Limburgse dorpjes en bouwwerken, maar rijdt door de diepste Limburgse “mergeljungle”, via onverharde en holle wegen en het Plateau van Margraten weer terug naar het eindpunt in Bemelen. Belangrijk is: “Wie brengt zijn teamgenoten weer veilig en op tijd terug”?

Via kompas, vragen en opdrachten kruis je door het heuvelland en wordt tijdens de rit al gauw duidelijk wie een betere “driver” en wie de betere “controller” is. Wie weet de Limburgse Safari te overleven?

/5

Dropping

Jullie worden door een bus afgezet bij de startlocatie van de dropping. U weet niet waar u zich bevindt. De “soldaat” voorin brengt u op een plek ergens in het Limburgse Heuvelland. En als hij stopt dan bent u overgeleverd aan uzelf, uw teamleden en het kompas. Misschien dat de nachtegaal of lijster u op uw pad begeleidt, maar met het kompas en een aantal leuke vragen en specialistische opdrachten, zoals Jeu de boules, moet u uw weg terugvinden naar het beginpunt. Samenwerking is heel belangrijk om die eindstreep te halen. En heeft u de missie volbracht en het café bereikt, dan kunt u genieten van een welverdiend drankje als de jury zich terugtrekt om zich over de eindresultaten van de teams te beraden.

Ga deze uitdaging aan en beleef een spannende en unieke activiteit met uw teamgenoten.

/5

Escape story in Valkenburg

Voor fanatieke escape room spelers!

Als Pieter te lang achter zijn computerscherm zit, wordt hij door zijn moeder naar buiten gestuurd. Uit balorigheid verstopt hij zich In een schuurtje en ontdekt er een oude waterput. Daar ontmoet hij Thijs in zijn vervloekte Bokkenrijders kleding. Weten jullie de vloek te verbreken, dat kan alleen door de geheimen verstopt door heel Valkenburg heen te vinden EN op te lossen.

Pieters geheim is een stadsspel gebaseerd op het verleden van de Bokkenrijders. Een roversbende die vroeger actief was in Valkenburg.  Een stadsspel geschikt voor teambuilding en groepsactiviteit. Door de combinatie van speuren, ontcijferen en tijdsregistratie is deze activiteit uitdagend voor alle leeftijden.

Ga op avontuur, ontdek de geheimen en ontrafel het mysterie. Alleen dan ben jij in staat de tijd te stoppen.

Kies je gewenste pakket

4-UURS

29
50
 • Compleet vergaderarrangement
 • Lunch

8-UURS

44
50
 • Compleet vergaderarrangement
 • Lunch
 • Diner
Populair

12-UURS

75
00
 • Compleet vergaderarrangement
 • Lunch
 • Diner
 • Overnachten

24-UURS

172
50
 • Compleet vergaderarrangement
 • Lunch
 • Diner
 • Overnachten

Betreffende uw boeking

Bovengenoemde prijzen zijn geldig vanaf minimaal 6 personen. De prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele bijkomende kosten (in samenspraak).