Schuilen in de oorlogstijd

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Tijdens de tour door het gangenstelsel maken jullie kennis met het oorlogsverleden in het Geulstadje.

De tocht begint met een bezoek aan een oude atoomschuilkelder. Een ondergrondse stad gebouwd tijdens de Koude Oorlog die onderdak kon bieden aan 15.000 bewoners. Na voltooing van dit project zijn de deuren gesloten. Een goed bewaard geheim dat sinds 2012 wederom te bezoeken is via deze exclusieve tour.

De tocht wordt vervolgd met een bezoek aan het grotgedeelte waar de Valkenburgs tijdens de bevrijding van Valkenburg in september 1944 meerdere dagen hebben gescholen. De overblijfselen en herinnering zijn door de atmosfeer in de grotten geheel in takt gebleven.

Tot slot brengen we een bezoek aan een bijzonder stukje geschiedenis. Een oude kapel uit de 18de eeuw. Gebouwd door een pastoor en priester tijdens de onderdrukking tijdens de Franse Revolutie.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Reserveer direct

Helaas is het niet mogelijk deze activiteit direct te boeken. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Liever direct boeken? Bekijk alle mogelijkheden in onze ticketshop op ons last-minute platform

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.