Outdoor Valkenburg

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Op zoek naar een sportief outdoorprogramma in het Zuid-Limburgse Heuvelland? Wij bieden een breed aanbod aan outdooractiviteiten. Denk hierbij aan:

  • Abseilen langs een mergelwand
  • tokkelen
  • boogschieten
  • mariniersafdelingen
  • GPS tocht
  • bootcamps
  • tal van teambuildingsactiviteiten

De activiteiten zijn los te boeken maar kunnen ook gecombineerd worden tot dagvullend of zelfs meerdaagse teambuildingsactiviteit.

Wanneer gewenst kan deze activiteit worden opgezet als intensieve teambuilding voor van losse activiteit tot meerdaags programma.

Deze activiteit is uitermate geschikt voor een sportverenigingen, teamuitje of teambuilding en aan te passen op elk gewenst niveau. Kom je met een grote groep? Geen probleem, wij kunnen programma’s verzorgen voor gezelschappen tot 1.000 personen.

Teambuilding voor het managementteam: Geheel afgesloten van internet, luxe en telefoonbereik ga je een dag of meerdere dagen op pad met ex-militairen. Uithoudingsvermogen, teamwork en communicatie staan hierin centraal.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.