Vrijgezellenfeest in valkenburg?
De beste keuze in Zuid-Limburg!

Alles op loopafstand | Een veelzijdig activiteiten aanbod
Een bruisend nachtleven | Voordeling overnachten

Boek je vriendendag of
vrijgezellenfeest
in Valkenburg

Wij zijn Valkenburg laat je het échte Valkenburg ontdekken.

Een vrijgezellendag in Zuid Limburg start je natuurlijk op een mooie centrale locatie. Waar? In Valkenburg!

Eenmaal met de vrijgezellen in Valkenburg aangekomen kan het natuurlijk niet ontbreken aan gezellige cafétjes en leuke activiteiten. Valkenburg
staat gelukkig bekend om onder andere het gezellige nachtleven. Straten vol met café’s waar altijd iets doen is. Zowel ’s avonds als ook overdag is
er voldoende te entertainment. Daarnaast hebben wij de leukste activiteiten voor jullie verwerkt in mooie arrangementen. Of het nu gaat om een vriendendag, vriendenweekend of een vrijgezellenfeest in Valkenburg. Valkenburg biedt alle facetten om er een onvergetelijk gebeurtenis van te maken.

Voor een compleet overzicht hebben wij enkele activiteiten die je niet mag missen onder elkaar gezet. Wij maken een programma op maat voor jullie. Neem contact me ons en wij regelen het!

Ook voor meerdaagse programma’s geven wij raad. Op zoek naar een geheel verzorgd vrijgezellenweekend of een groepsaccommodatie voor niet te veel geld, wij weten de beste plekjes.

Plan je event in Valkenburg
eenvoudig in 3 stappen:

1. Jouw wensen

Neem contact met ons op en bespreek de wensen.

2. Voorstel op maat

Wij gaan met een voorstel op maat aan de slag.

3. Volledig geregeld

Na akkoord doen wij de rest! Geregeld van a tot z!

Wij regelen je uitje
compleet van a tot z

Elke groep is anders, ieder met zijn eigen wensen. Wij passen ons voorstel graag aan op jullie wensen.

Bruisend nachtleven

Natuurlijk kan een vrijgezellenfeest niet zonder een avond goed stappen. Ook daar leent Valkenburg zich enorm voor! Met tal van gezellige terrassen, pubs en feestcafe’s. Elk weekend zijn er meerdere zaken met live muziek en DJ’s. Zelfs het beste feestcafé van Zuid Nederland is in Valkenburg gevestigd. Een bezoek aan Café ’t Hoekje mag uiteraard niet ontbreken tijdens een onvergetelijk vrijgezellenweekend in Valkenburg!

Groepsactiviteiten voor iedereen

Op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Zuid-Limburg? Wij brengen je graag op ideeën en hebben een aantal bijzondere activiteiten voor je verzameld. Activiteiten die Valkenburg bijzonder maken, allemaal gelegen in het centrum waardoor reistijden beperkt zijn. Parkeer de auto en geniet van een onvergetelijke dag met de leukste activiteiten, zowel outdoor als ook indoor grotactiviteiten.

Bekijk de sfeerimpressie van de activiteiten in de fotocarrousel:
Lasergame in de grotten, paintball in de grotten, Escape rooms, rodelen, mystery citytour, Levend tafelvoetbal, fietsclinic door en rondom Valkenburg, Holland Casino try out pakket en een scootertocht door de Limburgse heuvels.

Stappen gaat niet zonder happen

Met zo’n gezellig actief programma kan een hapje eten natuurlijk niet ontbreken.

Valkenburg heeft een rijk aanbod aan restaurants, om jullie alvast op weg te helpen hebben wij de leukste en lekkerste restaurants voor jullie geselecteerd. De restaurant zijn ingericht op groepen zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of uitgebreid diner.

Wat wij kunnen verzorgen: Hamburgers eten, de lekkerste tapas, échte Limburgse gerechten, een gezellige High tea, Bourgondisch en chique genieten en nog veel meer. Uitermate geschikt voor elk type groep. Van een familiedag tot een vrijgezellendag in Zuid-Limburg.

Bekijk ervaringen van anderen

Deze deelnemers gingen je voor in Valkenburg.