Unieke-wijnproeverij in hartje Valkenburg

vanaf

€27.50 p.p.

Programmaoverzicht

Laat een ervaren gids je meenemen door het historische Valkenburg. Na deze prachtige tocht is het tijd voor een unieke wijnproeverij. Uiteraard worden de bijpassende hapjes niet vergeten.

Een tocht langs de mooiste plekjes in Valkenburg. Het programma begint met een interessante stadstour langs de vestingswerken die het oude centrum van Valkenburg omringen. Een lokale gids vertelt jullie bijzondere verhalen over het verleden van Valkenburg. Een geschiedenis die zo’n 1000 jaar terug gaat in de tijd. Aansluitend gaan jullie genieten van een unieke wijnproeverij in Valkenburg waarbij jullie kennis maken met de lekkerste wijnen van over de hele wereld.

Bij aankomst in Valkenburg worden jullie ontvangen door een lokale gids die jullie mee op pad neemt tijdens een 1,5 uur durende stadswandeling door Valkenburg. (Tijden in overleg aan te passen). Tijdens de stadstour zien jullie de mooiste gebouwen, bijzondere bouwwerken en krijgen interessante feiten te weten over de geschiedenis van Valkenburg. Het vestingstadje kent een rijke geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1100. Valkenburg beschikt over de enige hoogteburcht van Nederland in was in gloriejaren een grootgrondbezitter. Deze rijke geschiedenis komt in heel Valkenburg terug en worden bezocht tijdens deze stadstour.

Na afloop van de stadswandeling wordt het tijd om te gaan genieten. Aan de voet van de Kasteelruine worden jullie welkom geheten bij het proeflokaal. Een uniek horecaconcept waar je zelf op onderzoek uit gaat. Elke deelnemers ontvangt bij binnenkomst een pasje waarmee je zelf je wijnen kunt tappen. Aan de hand van kaartjes bij de wijnen en korte toelichting door de gastheer ga je zelf je favoriete wijnen uitzoeken. Heb je de perfecte wijn gevonden? Je kunt natuurlijk ook 2 maal dezelfde wijn tappen. In totaal kun je 10 wijnen tappen, dit betekent 10 soorten wijnen proeven van het rijke assortiment.

Het horecaconcept is uniek in Nederland en zal bij iedereen in de smaak vallen. Bij het proeverij worden tevens heerlijke hapjes begeleidt om de beleving compleet te maken. Kortom, ben je op zoek naar een geschikte afsluiting van de middag dan is deze wijnproeverij een echte aanrader!

Niet zo’n wijndrinker? Uiteraard zijn er ook frisdranken aanwezig.

Inbegrepen in dit arrangement

  • Stadswandeling met gids
  • Hapjesplank
  • 10 proefglaasjes wijn naar keuze
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

14.00 uur
Aankomst in Valkenburg en start stadswandeling
15.30 uur
Wijnproeverij met borrelplankje
17.00 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.