Tokkelen en Valkenburgse geheimen

vanaf

€50.00 p.p.

Programmaoverzicht

Waag de sprong in het diepe vanaf de 30 meter hoge uitkijktoren. Dit arrangement wordt gecombineerd met een heerlijke lunch, ritje met de kabelbaan en een ludieke citygame door het centrum van Valkenburg. Een geschikt uitje voor de durfal!

Een programma voor diegene die op zoek is naar een beetje actie en moed. Bij aankomst in Valkenburg wordt je ontvangen door een mysterieus persoon die je meeneemt in de mythes en saga’s van Valkenburg. Wie van de groepsleden is niet meer te vertrouwen en heeft een verbond gesloten? Je ontdek het tijdens een ludieke city game door Vestingstad Valkenburg. Na afloop van de tour wordt het programma vervolgd met een heerlijke lunch op 70 meter boven Valkenburg. En mocht dat nog niet genoeg zijn dan beklimmen we ook nog eens de 35 meter hoge uitkijktoren om al tokkelend beneden weer uit te komen!

Jullie worden ontvangen in centrum Valkenburg en meegenomen door een acteur. Tijdens een 60 minuten durend spel moet jij erachter komen wie van de deelnemers door goede Valkenburger is of een spion is. Hoe? Dat wijst zich tijdens het spel vanzelf…

Na afloop brengt de kabelbaan jullie naar de 70 meter hoger gelegen top van de heuvel. Hier worden jullie ontvangen met een compleet verzorgde lunch. De lunch is een buffet met broodjes, beleg, salades, kroketten en soep. Hier zit onbeperkt koffie/thee/water/j’us bij.

Tijd voor de echte actie! Nadat de honger is gestild beklimmen jullie een 110 jaar oude uitkijktoren van 35 meter hoog. Na 156 treden kom je aan op de bovenste verdieping, wat een klim.. Maar maak je geen zorgen, de tocht naar beneden naar een stuk sneller! Trek het veiligheidstuigje aan, luister zorgvuldig naar de begeleider en stap op zijn teken over de rand van de uitkijktoren. We tellen af van 3 naar 1 en je waagt letterlijk de sprong in het diepe! Met een rot vaart glij je langs de meer da 100 meter lange kabel naar beneden om uiteindelijk weer veilig met beide benen op de grond te staan.

Inbegrepen in dit arrangement

  • Mysterieuze acteur tijdens citygame
  • Buffet lunch
  • Kabelbaan rit
  • Spectaculaire tokkelbaan
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

11.00 uur
Aankomst in Valkenburg
11.15 uur
City game
12.30 uur
Ritje met de kabelbaan
12.45 uur
Lunch
14.00 uur
Tokkelen
15.00 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.