City golf Valkenburg

vanaf

€49.50 p.p.

Programmaoverzicht

City-Golf volgt een route dwars door het levendige centrum van Valkenburg met snelstromende riviertjes, interessante bezienswaardigheden en het mooiste uitzicht van Nederland! City-Golf is een recreatief-ludieke variant van ècht golfen waarbij een parcours gevolgd wordt langs

City-Golf volgt een route dwars door het levendige centrum van Valkenburg met snelstromende riviertjes, interessante bezienswaardigheden en het mooiste uitzicht van Nederland! City-Golf is een recreatief-ludieke variant van ècht golfen waarbij een parcours gevolgd wordt langs de mooiste parken, pleinen en straten van het stadscentrum van Valkenburg.

Een bijzondere selectie holes staat op het menu. Bovendien geeft de instructeur interessante informatie over de bezienswaardigheden die u onderweg passeert. Uiteraard is er ook gelegenheid om even uit te rusten op een charmant, pittoresk of trendy terras.

Laat u verrassen door originaliteit van de verschillende holes! City-Golf voert nu eenmaal niet over glad geschoren “greens” maar gaat bijvoorbeeld over hobbelige kinderkopjes, uitgestrekte pleinen of smalle steegjes. De uitdaging van City-Golf is, om de golfbal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te spelen.

De activiteit begint meteen feestelijk. Er staat namelijk een lekker stuk Limburge vlaai begeleid met een verse kop koffie of thee voor jullie klaar. Na deze lekkernij begint de ludieke tocht door Valkenburg waarbij het de bedoeling is om de golfbal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te spelen. Een leuk maar ook leerzame tocht door Valkenburg.

Na afloop van de tocht is het mogelijk om aan te schuiven voor een smakelijke lunch. Dit arrangement is tevens uit te breiden met bijvoorbeeld een vergadersessie of een extra activiteit.

Inbegrepen in dit arrangement

  • Koffie met Limburgse vlaai
  • Gids en professionele golfbegeleider
  • Materialen city golf
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding

Voorbeeld arrangement

11.00 uur
Aankomst in Valkenburg
11.30 uur
City golf
14.00 uur
Lunch
15.30 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.