De beste restaurants voor groepen in Valkenburg

Op zoek naar een geschikte restaurant in Valkenburg om met een groep te dineren?
Wij helpen graag verder!

Dineren met een groep in Valkenburg?
Hier moet je zijn geweest!

Op zoek naar een mooie plek om te dineren in Valkenburg?

In Valkenburg barst het van de restaurantjes en terrassen. Maar niet alle restaurants zijn ingericht op het ontvangen van groepen. Voorkom lange wachttijden en laat de avond vlekkeloos verlopen. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met verschillende wereldkeukens die het kiezen nog makkelijker maakt. Alle restaurant zijn van hoogwaardige kwaliteit en een correcte prijs / kwaliteit verhouding.

Kortom, ben je op zoek naar een restaurant in Valkenburg voor een lunch of diner met groepen dan geven we graag raad.

Feestelijk en culinair genieten in Valkenburg

Waarom valkenburg geschikt is voor groepen

Deze groepen gingen je voor en hebben gebruik gemaakt van onze service.

/5

Oldtimer Tour door het Heuvelland

Reis terug in de tijd en geniet van een onvergetelijke ervaring met deze oldtimertour! Tijdens deze schilderachtige rit door pittoreske dorpjes en adembenemende landschappen dompel je je onder in de nostalgie van klassieke auto’s, terwijl je langs kronkelende wegen rijdt.

Voor deze reis kun je kiezen voor de Kubels, afkomstig van Volkswagen.
Misschien vraag je je af: Kubels? Dit zijn oorspronkelijk legervoertuigen. Het grote voordeel is dat ze een combinatie bieden van robuustheid, nostalgie en een speels karakter dankzij het cabriodak, dat het authentieke buitengevoel toevoegt.

Deze activiteit is ideaal te combineren met verschillende andere activiteiten!
/5

Spooktocht door de grotten

Je begint met een vrolijke rondleiding in de grotten van Daelhem, maar wat blijkt, het wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten….

Jullie gids blijkt op zijn zachts gezegd een beetje wereldvreemd te zijn. Echter zijn hilarische verhaal zorgt voor de nodige lachers. Eenmaal in de grot blijkt er echter meer aan de hand te zijn. Jullie gids wordt enigszins nerveus en zo blijkt niet zonder reden. In zijn gangenstelsel heeft zich in de verre geschiedenis een droevig relaas afgespeeld. De gangen dienden namelijk ooit als gevangenis voor de Valkenburgse ridder Reginald.

Na een afschuwelijke broedermoord werd hij in de donkere kille grotten aan zijn lot overgelaten. Volgens de overlevering kent zijn geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert. Aangezien uw gids de spanning niet meer aan kan stuurt jullie alleen op pad door de zeer spaarzaam verlichte gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld.

De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer je denkt dat je het er ongeschonden vanaf gebracht hebt, begint de ellende pas goed…

De spooktocht door de grotten de ultieme teambuilding.

/5

Workshop vlaaien bakken

Leer zelf Limburgse Vlaai maken onder begeleiding van een echt Bakkers-Echtpaar! Bakker Roel heeft, samen met zijn vrouw Cathelijne, jarenlang een eigen bakkerij in Midden-Limburg gerund. Na het schrijven van het boek VLAAI over de Limburgse Vlaai, geven ze nu samen workshops in Valkenburg. De te bakken Vlaai voldoet uiteraard aan de Beschermde Geografische Aanduiding en is dus een échte Limburgse Vlaai!

Jullie starten de workshop met een kopje koffie of thee met iets lekkers, daarna gaan jullie aan de slag! Er zijn 2 mogelijkheden, een workshop van 1,5 uur en 2,5 uur. Bij de workshop van 1,5 uur, gaan jullie de vlaai helemaal zelf maken, maar het bakproces aan de bakker over laten. De vlaaien kunnen dan op een later tijdstip opgehaald worden of in overleg gebracht worden. Bij de workshop van 2,5 uur halen jullie de zelfgemaakte Vlaai uit de oven.

In deze workshops leren jullie:

  • het maken van een rijk gistdeeg.
  • het bereiden van de vruchtenvulling.
  • het uitrollen en fonceren van het deeg.
  • het afwerken van de vlaai met verschillende traditionele “deksels” en “rasters”
  • het afbakken en lossen van de vlaai, altijd onder begeleiding. (bij workshop van 2,5 uur.)
/5

E-scootertocht door het Heuvelland

Een nieuwe benadering van de scooter! Geniet van een mooie tour en bezoek geruisloos de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Waan je in het buitenland en tour extra comfortabel door de Limburgse Heuvels.

Door de vele heuvels is de actieradius niet onbeperkt. Er worden altijd routesuggesties meegegeven die rekening houden met het bereik.

Op zoek naar een heerlijk bourgondisch programma? Combineer de scootertocht met heerlijke tussenstops op bijzondere locaties.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.