De beste restaurant voor groepen in Valkenburg

Op zoek naar een restaurant in Valkenburg gespecialiseerd in groepen?
Wij helpen graag verder!

Dineren met een groep in Valkenburg?
Hier moet je zijn geweest!

Op zoek naar een mooie plek om te dineren in Valkenburg?

In Valkenburg barst het van de restaurantjes en terrassen. Maar niet alle restaurants zijn ingericht op het ontvangen van groepen. Voorkom lange wachttijden en laat de avond vlekkeloos verlopen. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met verschillende wereldkeukens die het kiezen nog makkelijker maakt. Alle restaurant zijn van hoogwaardige kwaliteit en een correcte prijs / kwaliteit verhouding.

Kortom, ben je op zoek naar een restaurant in Valkenburg voor een lunch of diner met groepen dan geven we graag raad.

Feestelijk en culinair genieten in Valkenburg

Waarom valkenburg geschikt is voor groepen

Deze groepen gingen je voor en hebben gebruik gemaakt van onze service.

/5

E-scootertocht door het Heuvelland

Een nieuwe benadering van de scooter! Geniet van een mooie tour en bezoek geruisloos de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Waan je in het buitenland en tour extra comfortabel door de Limburgse Heuvels.

Door de vele heuvels is de actieradius niet onbeperkt. Er worden altijd routesuggesties meegegeven die rekening houden met het bereik.

Op zoek naar een heerlijk bourgondisch programma? Combineer de scootertocht met heerlijke tussenstops op bijzondere locaties.

/5

Jeepsafari door het Heuvelland

Tijdens de rit met onze Suzuki Samurai wordt je kennis op de proef gesteld en is teamgeest van groot belang. Je verkent niet alleen de traditionele Limburgse dorpjes en bouwwerken, maar rijdt door de diepste Limburgse “mergeljungle”, via onverharde en holle wegen en het Plateau van Margraten weer terug naar het eindpunt in Bemelen. Belangrijk is: “Wie brengt zijn teamgenoten weer veilig en op tijd terug”?

Via kompas, vragen en opdrachten kruis je door het heuvelland en wordt tijdens de rit al gauw duidelijk wie een betere “driver” en wie de betere “controller” is. Wie weet de Limburgse Safari te overleven?

/5

Dropping

Jullie worden door een bus afgezet bij de startlocatie van de dropping. U weet niet waar u zich bevindt. De “soldaat” voorin brengt u op een plek ergens in het Limburgse Heuvelland. En als hij stopt dan bent u overgeleverd aan uzelf, uw teamleden en het kompas. Misschien dat de nachtegaal of lijster u op uw pad begeleidt, maar met het kompas en een aantal leuke vragen en specialistische opdrachten, zoals Jeu de boules, moet u uw weg terugvinden naar het beginpunt. Samenwerking is heel belangrijk om die eindstreep te halen. En heeft u de missie volbracht en het café bereikt, dan kunt u genieten van een welverdiend drankje als de jury zich terugtrekt om zich over de eindresultaten van de teams te beraden.

Ga deze uitdaging aan en beleef een spannende en unieke activiteit met uw teamgenoten.

/5

Escape story in Valkenburg

Voor fanatieke escape room spelers!

Als Pieter te lang achter zijn computerscherm zit, wordt hij door zijn moeder naar buiten gestuurd. Uit balorigheid verstopt hij zich In een schuurtje en ontdekt er een oude waterput. Daar ontmoet hij Thijs in zijn vervloekte Bokkenrijders kleding. Weten jullie de vloek te verbreken, dat kan alleen door de geheimen verstopt door heel Valkenburg heen te vinden EN op te lossen.

Pieters geheim is een stadsspel gebaseerd op het verleden van de Bokkenrijders. Een roversbende die vroeger actief was in Valkenburg.  Een stadsspel geschikt voor teambuilding en groepsactiviteit. Door de combinatie van speuren, ontcijferen en tijdsregistratie is deze activiteit uitdagend voor alle leeftijden.

Ga op avontuur, ontdek de geheimen en ontrafel het mysterie. Alleen dan ben jij in staat de tijd te stoppen.