De beste restaurants voor groepen in Valkenburg

Op zoek naar een geschikte restaurant in Valkenburg om met een groep te dineren?
Wij helpen graag verder!

Dineren met een groep in Valkenburg?
Hier moet je zijn geweest!

Op zoek naar een mooie plek om te dineren in Valkenburg?

In Valkenburg barst het van de restaurantjes en terrassen. Maar niet alle restaurants zijn ingericht op het ontvangen van groepen. Voorkom lange wachttijden en laat de avond vlekkeloos verlopen. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met verschillende wereldkeukens die het kiezen nog makkelijker maakt. Alle restaurant zijn van hoogwaardige kwaliteit en een correcte prijs / kwaliteit verhouding.

Kortom, ben je op zoek naar een restaurant in Valkenburg voor een lunch of diner met groepen dan geven we graag raad.

Feestelijk en culinair genieten in Valkenburg

Waarom valkenburg geschikt is voor groepen

Deze groepen gingen je voor en hebben gebruik gemaakt van onze service.

/5

Workshop vlaaien bakken

Leer zelf Limburgse vlaai maken onder begeleiding van een echt Bakkers-Echtpaar! Bakker Roel heeft, samen met zijn vrouw Cathelijne, jarenlang een eigen bakkerij in Midden-Limburg gerund. Na het schrijven van het boek VLAAI over de Limburgse vlaai, geven ze nu samen workshops in Valkenburg.

*Maak je eigen Limburgse vlaai met vruchtenvulling helemaal zelf, van a-z.
*Leer de fijne kneepjes van het bakkersvak.
*Je krijgt de receptuur mee, zodat je thuis nog een keer kan bakken met de opgedane kennis.
*Uiteraard neem je de eigen gebakken vlaai mee naar huis!

/5

E-scootertocht door het Heuvelland

Een nieuwe benadering van de scooter! Geniet van een mooie tour en bezoek geruisloos de mooiste plekjes van Zuid Limburg. Waan je in het buitenland en tour extra comfortabel door de Limburgse Heuvels.

Door de vele heuvels is de actieradius niet onbeperkt. Er worden altijd routesuggesties meegegeven die rekening houden met het bereik.

Op zoek naar een heerlijk bourgondisch programma? Combineer de scootertocht met heerlijke tussenstops op bijzondere locaties.

/5

Jeepsafari door het Heuvelland

Tijdens de rit met onze Suzuki Samurai wordt je kennis op de proef gesteld en is teamgeest van groot belang. Je verkent niet alleen de traditionele Limburgse dorpjes en bouwwerken, maar rijdt door de diepste Limburgse “mergeljungle”, via onverharde en holle wegen en het Plateau van Margraten weer terug naar het eindpunt in Bemelen. Belangrijk is: “Wie brengt zijn teamgenoten weer veilig en op tijd terug”?

Via kompas, vragen en opdrachten kruis je door het heuvelland en wordt tijdens de rit al gauw duidelijk wie een betere “driver” en wie de betere “controller” is. Wie weet de Limburgse Safari te overleven?

/5

Dropping

Jullie worden door een bus afgezet bij de startlocatie van de dropping. U weet niet waar u zich bevindt. De “soldaat” voorin brengt u op een plek ergens in het Limburgse Heuvelland. En als hij stopt dan bent u overgeleverd aan uzelf, uw teamleden en het kompas. Misschien dat de nachtegaal of lijster u op uw pad begeleidt, maar met het kompas en een aantal leuke vragen en specialistische opdrachten, zoals Jeu de boules, moet u uw weg terugvinden naar het beginpunt. Samenwerking is heel belangrijk om die eindstreep te halen. En heeft u de missie volbracht en het café bereikt, dan kunt u genieten van een welverdiend drankje als de jury zich terugtrekt om zich over de eindresultaten van de teams te beraden.

Ga deze uitdaging aan en beleef een spannende en unieke activiteit met uw teamgenoten.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.