Workshop lichaamstaal

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Valkenburg biedt tal van activiteiten voor een gezellige dag met collega’s of een succesvolle teambuilding in Zuid Limburg. Wij zijn Valkenburg helpt je verder om van elk teamuitje of teambuilding in Valkenburg een onvergetelijke dag of meerdaags programma te maken. Verbreed de kennis van de medewerkers met onze speciaal opgezette trainingen en workshops. De trainingen worden op maat gemaakt met zeer voordelige (vaste) instaptarieven. In de workshops wordt dieper in gegaan op onbewuste lichaamstaal  en micro-expressies. Een workshop met een leerdoel, enthousiasme en vleugje humor.

Wij zijn Valkenburg betekent: Één contactpersoon, aandacht voor jouw als klant en vooral de persoonlijke touch om tot een passend programma te komen. Neem contact met ons op en wij combineren jouw wensen met het rijke aanbod van Valkenburg.

PROFESSIONELE WORKSHOPS

In samenwerking met Bluegg hebben wij een viertal workshops en presentaties ontwikkeld. Professionele trainers gaan met het team aan de slag om het team te versterken op zowel zakelijk als ook persoonlijk vlak.

In de trainingen ligt vooral de nadruk op dat wat je lichaam verteld en wat je kunt lezen uit de lichaamstaal van je gesprekspartner. ”Wat je van binnen voelt zie je van buiten” dat is geen gevleugelde uitspraak maar een waarheid. Diverse studies wijzen uit dat kennis van Lichaamstaal essentieel is om beter te worden in onderhandelingen, presentaties, gesprekken en zelfs je privé leven. Het brengt je meer authenticiteit en charisma. Je EQ stijgt en je succes in onderhandelingen neemt toe.

1. Wat Zie Je Nu Echt?

Welk voordeel zou het een medewerker opleveren als hij klanten/gasten of collega’s nog beter kon begrijpen? Dat je kunt zien wat mensen nu echt bedoelen. Wij nemen jullie mee in een presentatie over lichaamstaal voor zakelijk gebruik. Je komt er achter hoe je kunt zien wat mensen voelen en denken zonder dat zij 1 woord gesproken hebben. In deze presentatie komen een 20-tal lichaamshoudingen aan bod die je hierbij helpen. Daarnaast presenteren wij 3 Micro-Expressies, emoties die zichtbaar zijn in het aangezicht en korter dan een halve seconde duren, bekend van de serie “Lie to Me”.

Als je deze presentatie verlaat, ziet je wereld er anders uit!
Duur van de presentatie: 1 uur
Kosten: Tot 20 deelnemers € 450,00 | 21-100 deelnemers € 750,00 (excl. BTW)

2. Ik Zie Ik Zie Wat Jij Niet Zegt!

Je eigen lichaamstaal beïnvloedt voor 93% wat anderen denken of voelen over jou bij het eerste contact. Met de juiste communicatie wordt je geliefd en vertrouwd. Zend je de verkeerde signalen uit, vaak zonder dat je het weet, dan zullen je carrière, relaties en zelfzekerheid hier onder lijden. In deze workshop leren wij je 30 lichaamstaal houdingen en bewegingen die je kunnen helpen om zelf charismatischer over te komen. Kennis van lichaamstaal helpt je ook bij het herkennen van houdingen en bewegingen bij je gesprekspartners.

Deel 2 van de workshop bestaat uit de wetenschap van Micro-Expressies, kleine bewegingen van korter dan een halve seconde in het aangezicht. Deze geven de natuurlijk emotie weer van wat iemand voelt of denkt. Het herkennen van deze emoties zorgen er mede voor dat je Emotionele Intelligentie zou kunnen stijgen met 3 tot 20 punten. In je vak helpt het je om gericht te reageren op de wensen van je klant/gast/ collega zonder dat deze ook maar 1 woord gesproken heeft.

3. Lichaamstaal voor leidinggevenden

“Als je lichaam spreekt…..”
Als leidinggevende heb je verschillende rollen. Bij elke rol hoort een houding. Denk bijvoorbeeld aan sollicitatiegesprekken, vergaderingen of onderhandelingen. Hoe handig is het om je bewust te zijn van je eigen lichaamstaal en het herkennen van lichaamstaal van de ander. Kennis van lichaamstaal voor zakelijk gebruik helpt ook bij functioneringsgesprekken want lichaamstaal liegt nooit. Tijdens deze presentatie staan we stil bij non-verbale communicatie door uit te leggen wat bepaalde bewegingen en houdingen van handen, voeten/benen en emoties in het aangezicht betekenen. Voor dat laatste nemen we jullie mee in de wereld van Micro-Expressies. Deze geven de emoties weer op basis van samentrekkingen van de gezichtsspieren. Deze basiskennis zal je helpen in je rol als leidinggevende!

4. Lichaamstaal voor Leidinggevenden

“Wie goed kijkt hoort meer!”
Loop jij als leidinggevende na een gesprek met een klant of medewerker ook wel eens met een bepaald onderbuikgevoel rond over het resultaat of de persoon zelf? Heb jij ook weleens de indruk dat een sollicitant niet de waarheid spreekt? Hoe fijn zou het zijn als je door bewustwording van emoties en kennis van lichaamstaal voor zakelijk gebruik daarin succesvoller kunt zijn, zowel in je werk en privé-leven? Deze interactieve workshop laat je ervaren hoe lichaamstaal voor leidinggevenden in jouw voordeel werkt. Je leert ook 3 Micro-Expressies die universeel wereldwijd op dezelfde wijze worden getoond in iemands gezicht. Je maakt kennis met onze unieke Micro-Expressions Training Video’s (METV) waarmee wij kunnen meten hoe het met jouw kennis gesteld is, tenminste als het gaat over Micro-Expressies. En dan de “De Leugen”. De signalen die kunnen duiden dat mensen mogelijk niet de waarheid spreken, brengen wij voor jullie in beeld. Een zeer interssant onderdeel voor jou als leidinggevende, omdat je dan weet welke vervolgvragen je kunt stellen. Deze workshop, met hoog fun-gehalte, is een absolute aanrader voor iedere leidinggevende. Succes gegarandeerd!

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.