Escape room Valkenburg

Activiteit

Gek op puzzelen? Dan zijn deze escape rooms een echte aanrader! De nieuwe rage is een ware beleving. Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Hoe? Ga simpelweg op zoek naar sleutels. Deze sleutels en sloten, cijfersloten en lettersloten zijn te kraken door hints op te los die verstopt zijn in de ruimte. Succes, de tijd tikt…

De Escape Rooms in Valkenburg zijn gebouwd in de oude bioscoop. Stap in de films en zorg ervoor dat je niet de rest van leven opgesloten zit in een van de films! De Escape Rooms staan in de top 20 beste escape rooms van Nederland.

Deze activiteit is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding. Let op, de capaciteit is beperkt tot 20 personen per anderhalf uur. Bij grotere groepen wordt de groep opgesplitst.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.