Een onvergetelijke rit met een stoomtrein

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Breng een bezoek aan de Miljoenenlijn, één van de mooiste spoorlijntrajecten van Nederland! Stap op Station Simpelveld in de nostalgische stoomtrein van ruim 100 jaar oud en geniet van de betoverende vergezichten van het Zuid-Limburgse Heuvelland.  Beleef de romantiek van het reizen uit lang vervlogen tijden en droom je weg in het luxe pluche van de 1e klasse rijtuigen.

Laat je meevoeren door het betoverende landschap, de bijzondere evenementen en een nostalgische reis terug in de tijd. Geniet samen met al je vrienden, je collega’s of je hele familie van een nostalgisch dagje uit bij de Miljoenenlijn!

Bij grotere groepen is het mogelijk om de stoomtrein exclusief voor jullie groep te reserveren. De stoomtrein wordt voor jullie klaargemaakt en rijdt enkel voor jullie gezelschap. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk, neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.