City battle

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Stap in de voetsporen van de oude ridders en ontdek alles over de geschiedenis van Valkenburg.

De groep wordt ontvangen bij de startlocatie in centrum Valkenburg. Plots wordt duidelijk dat de ridders vandaag de dag nog steeds hulp nodig hebben het stadje te verdedigen.

Het Vestingstadje kent een rijke geschiedenis met ridders en veldslagen. De overblijfselen zijn nog steeds zichtbaar in het straatbeeld. Tijdens deze tocht ontdek je de mooiste plekjes, hoor je de verhalen van vroeger en ontdek je de geheimen. Uiteraard wordt er een strijd gestreden. Welk team weet de schat te openen en is de winnaar van de dag?

De groep wordt opgesplitst in subgroepen van ongeveer 5 personen en de teams zullen gedurende de tocht de strijd aan gaan met de andere teams in een unieke city battle door centrum Valkenburg. Tijdens de tocht moeten puzzels, raadsels en vragen worden opgelost om zo het mysterie te ontrafelen. Deze antwoorden brengen de groep naar het eindpunt van de route.

Naast de verhalen van Vestingstad Valkenburg passeren jullie alle mooie bezienswaardigheden in Valkenburg en leren jullie het stadje goed kennen.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Team Wij zijn Valkenburg

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Team Wij zijn Valkenburg

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Team Wij zijn Valkenburg

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.