Leerzame workshops in Valkenburg

Op zoek naar een creatieve teamactiviteit of leerzame bijeenkomst? Wij regelen de beste workshops in Valkenburg en omgeving.

Valkenburg Academy

Valkenburg biedt tal van activiteiten voor een gezellige dag met collega’s of een succesvolle teambuilding in Zuid Limburg. Wij zijn Valkenburg helpt je verder om van elk teamuitje of teambuilding in Valkenburg een onvergetelijke dag of meerdaags programma te maken. Verbreed de kennis van de medewerkers met onze speciaal opgezette trainingen en workshops. De trainingen worden op maat gemaakt met zeer voordelige (vaste) instaptarieven. In de workshops wordt dieper in gegaan op onbewuste lichaamstaal  en micro-expressies. Een workshop met een leerdoel, enthousiasme en vleugje humor.

Wij zijn Valkenburg betekent: Één contactpersoon, aandacht voor jouw als klant en vooral de persoonlijke touch om tot een passend programma te komen. Neem contact met ons op en wij combineren jouw wensen met het rijke aanbod van Valkenburg.

Professionele workshops

In samenwerking met Bluegg hebben wij een viertal workshops en presentaties ontwikkeld. Professionele trainers gaan met het team aan de slag om het team te versterken op zowel zakelijk als ook persoonlijk vlak.

In de trainingen ligt vooral de nadruk op dat wat je lichaam verteld en wat je kunt lezen uit de lichaamstaal van je gesprekspartner. ”Wat je van binnen voelt zie je van buiten” dat is geen gevleugelde uitspraak maar een waarheid. Diverse studies wijzen uit dat kennis van Lichaamstaal essentieel is om beter te worden in onderhandelingen, presentaties, gesprekken en zelfs je privé leven. Het brengt je meer authenticiteit en charisma. Je EQ stijgt en je succes in onderhandelingen neemt toe.

Bekijk alle workshops in Valkenburg

Kookworkshop of creatieve fresco workshop. Valkenburg biedt vele varianten.

Een uitje dat je doet shaken

Speciaalbieren wandeling door Valkenburg

Valkeniersworkshop

Plan je event in Valkenburg
eenvoudig in 3 stappen:

1. Jouw wensen

Neem contact met ons op en bespreek de wensen.

2. Voorstel op maat

Wij gaan met een voorstel op maat aan de slag.

3. Volledig geregeld

Na akkoord doen wij de rest! Geregeld van a tot z!

Deze groepen gingen je voor

Bekijk de reviews van enkele groepen die wij hebben mogen ontvangen.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.