Dafjes rally door Zuid-Limburg

Tour door Zuid-Limburg met een origineel Dafje. Een uniek event voor jong en oud. Tijdens deze Rally staat plezier en samenwerken voorop.

Op pad door Zuid-Limburg

Overnachten in een Kasteel. S ‘ochtends wakker worden en in een Kever stappen om vervolgens Limburg te verkennen op unieke wijze. Vlieg met een helikopter over de Limburgse landschappen en geniet van een heerlijk bourgondisch en uniek uitje.

City golf Valkenburg

City-Golf volgt een route dwars door het levendige centrum van Valkenburg met snelstromende riviertjes, interessante bezienswaardigheden en het mooiste uitzicht van Nederland! City-Golf is een recreatief-ludieke variant van ècht golfen waarbij een parcours gevolgd wordt langs

Locked up bachelor

Escape Rooms in een oude bioscoop, lasergame in de grotten en rodelen op de heuvels: met dit pakket gaan jullie een onvergetelijke dag tegemoet.

Vergaderarrangement Valkenburg

Valkenburg ontdekken, vergaderen én een ludieke teambuilding in een! Ons Discover Valkenburg teamarrangement combineert een productieve ochtend met een luchtig middagprogramma met een teambuilding element.

Ontdek Valkenburg, ondergronds en bovengronds

Een mooie combinatie tussen het indrukwekkende Middeleeuwse stadscentrum en de prachtige oude mergelgrotten. Kort samengevat een mooie culturele tocht waar alles in zit!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.