Mergelcarving en meer!

vanaf

€70.00 p.p.

Programmaoverzicht

Kijk, luister, doe en proef! Na een heerlijke kop koffie en een vers stuk Limburgse vlaai starten jullie met de mergelworkshop! De workshop start met een introductie- rondleiding over Grotten en Mergel, inclusief een korte film.

Beleef een gezellige dag met een mooie combinatie tussen indoor en outdoor activiteiten. Uiteraard wordt er ook aan iets lekker gedacht!

Mergelcarving in het Grottenatelier. Kijk, luister, doe en proef! Jullie starten met een lekkere kop koffie en een vers stuk Limburgse vlaai waarna de mergelworkshop gaat beginnen. Alle mergelworkshops starten met een introductie- rondleiding over Grotten en Mergel, inclusief een korte film. Aansluitend volgt er door een professionele beeldhouwer in het grottenatelier, een instructie over het bewerken van de mergelblokken, waarna je zelf aan de slag gaat. Tijdens de workshop word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en word je tevens verrast met een kleine proeverij van Grottenham en Grottenbier. Creativiteit en gezelligheid voeren de boventoon.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar tegen verschillende prijzen. Uiteraard in samenhang met jullie wensen. In onderstaand overzicht staan alle verschillende pakketten beschreven;

LITE: Dit is ons low-budget instap-programma inclusief introductie, film, uitleg en workshop. Wij gaan aan de slag om een sculptuur te maken, aan de hand van enkele voorbeelden. Mergelblokjes van circa 15x15x10 centimeter zijn de basis. Deze workshop is voor iedereen geschikt. Tijdsduur: 90 minuten.

BASIC: Dit is ons het meest populaire programma. Deze is gelijk aan Lite, maar je hebt meer tijd ter beschikking voor de workshop, en je krijgt grotere mergelblokjes waar we 3-D sculpturen van kunnen maken. Daarnaast heb je meer tijd voor het maken van je eigen mergelkunstwerk en is er meer tijd voor gezelligheid. Deze workshop is ook voor iedereen geschikt. Tijdsduur: 120 minuten.

PRO: De naam voor het Pro programma zegt het al: deze variant is voor de creatievelingen onder ons, die de lat net iets hoger voor zichzelf durven te leggen of voor bedrijven/teams met een gezamenlijk doel. Bij deze workshop bespreekt de instructeur altijd vooraf wat jullie eigen wensen zijn. De professionele beeldhouwer kijkt gedurende de workshop met een kritisch oog mee en laat je diverse bewerkingstechnieken voor de mergelblokken zien. Deze pas je hierna zelf in de praktijk toe. De Pro workshop is een leuke en gezellige workshop waar je ware creatieve geest op de proef gesteld wordt! Deze variant is voor iedereen geschikt, van familie tot raad van commisarissen. Tijdsduur: 150 minuten.

Na afloop van de workshop maken jullie een gezellige wandeling langs het centrum van Valkenburg waarna jullie uitkomen bij de kabelbaan van Valkenburg. Een perfect moment om na te praten over deze bijzondere activiteit. Eenmaal de hoogte naar de top van de heuvel per kabelbaan te hebben overbrugd gaan jullie in volle vaart weer naar beneden over de enige rodelbaan in Nederland! Spanning en actie gegarandeerd! Na deze ruige rit gaan jullie weer met de kabelbaan naar beneden waarna jullie programma ten einde is gekomen.

Inbegrepen in dit arrangement

  • Koffie en vlaai ontvangst
  • Professionele mergelworkshop
  • Alle benodigdheden tijdens de workshop
  • Bezoek grot
  • Retour kabelbaan
  • 2 ritten rodelbaan
  • Ontvangst in centrum Valkenburg, je hebt geen auto meer nodig!
  • Enthousiaste ontvangst, informatie en begeleiding gedurende het boekingstraject

Voorbeeld arrangement

12.00 uur
Aankomst in Valkenburg en welkomstwoord
12.30 uur
Koffie en vlaai ontvangst
13.00 uur
Rondleiding + Mergelworkshop
14.15 uur
Zelfstandig rondkijken bij de mergellocatie
14.45 uur
Wandeling naar de kabelbaan
15.15 uur
Kabelbaan omhoog
15.30 uur
Rodelen
16.15 uur
Kabelbaan omlaag
16.30 uur
Einde programma

Belangrijke informatie

Controleer beschikbaarheid

Vul onderstaande gegevens in om een aanvraag te plaatsen voor dit programma.

Hulp nodig?

Ervaringen van anderen

Beoordeeld met uitstekend op TripAdvisor en Facebook

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Reserveer direct

Helaas is het niet mogelijk deze activiteit direct te boeken. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Liever direct boeken? Bekijk alle mogelijkheden in onze ticketshop op ons last-minute platform

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.