Kerstevent in valkenburg?
De kerststad van Nederland

Kerstborrel | Bedrijfsfeest | Van a tot z verzorgd

Vier de kerst met ons

Sluit het jaar goed af met collega’s en boek een arrangement op maat.

Op zoek naar het perfecte eindejaarsevent of de gezelligste kerstsfeer voor jou kerstborrel of kerstdiner? Wij nemen jullie mee in de wonderlijke wereld van Kerststad Valkenburg. Sluit het jaar op feestelijke wijze af met collega’s en/of partners. Bekijk onze standaard pakketten speciaal voor de wintermaanden of neem contact op voor een voorstel op maat.

Wij zijn Valkenburg staat voor je klaar om jullie event van A tot Z te verzorgen. Duidelijke afspraken in het voortraject, persoonlijke begeleiding van de groep bij arrivé en altijd een contactpersoon aanwezig in Valkenburg.

E-scootertocht door het Heuvelland

Jeepsafari door het Heuvelland

Dropping in Bokkenrijdersstijl

Escape story in Valkenburg

Outdoor Escape game

Een onvergetelijke rit met een stoomtrein

E-chopper tocht Heuvelland

Fotoshoot in Valkenburg

Het Benefiet curling toernooi

Strijd mee tegen andere bedrijven en steun het goede doel!

Op zoek naar het coolste kerstuitje met je collega’s en tevens het goede doel steunen?! Schrijf je in voor het Benefiet Curling toernooi!

Op donderdag 12 december organiseren wij een avondvullend programma waarbij teams tegen elkaar de strijd aangaan in deze, redelijk onbekende maar uiterst spannende, winterse sport.

Om 19:00 uur worden alle deelnemers ontvangen bij de ijsbaan van Valkenburg on Ice. Hier volgt een uitleg over de sport en worden de poules bekend gemaakt. Na een oefenronde is het tijd om de strijd los te laten barsten! De eerste teams maken zich klaar om te starten met de game.

Tijdens de avond wordt gezorgd voor een gezellige kerstsfeer met DJ, live entertainment, uitgeserveerde kersthapjes en natuurlijk is er de mogelijkheid een drankje te nuttigen. De eerste consumptiemunten zijn al inbegrepen in het arrangement!

Al met al een gezellig maar ook vooral ludieke avond die in het teken staat van gezelligheid, curling en uiteraard het goede doel!

Kerstborrel arrangement

We ontvangen het gezelschap met koffie en Apfelstrudel in centrum Valkenburg. Aansluitend neemt een acteur jullie mee voor een winterse wandeling door de Kerststad. Je leert alles over de mythes en saga’s van Valkenburg en komt er al snel achter dat niemand in het gezelschap te vertrouwen is… Een ludieke activiteit waarbij iedereen met een grote lach op zijn gezicht door Valkenburg wandelt.

Na afloop van de wandeling genieten jullie van een heerlijke proeverij van 3 speciaalbieren of 10 wijnen begeleid door heerlijke bijpassende hapjes.

Inhoud pakket

Groepstarief: € 33,50 p.p. (vanaf 10 pers.)
Dit tarief is inclusief BTW en naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld een bezoek aan een van de kerstmarkten in de grotten of een afsluitend diner.

Bedrijfsfeest in kerstsfeer

1

Sluit het jaar feestelijk af met een knallend bedrijfsfeest in kerstsfeer. Wij hebben enkele locaties beschikbaar met allen hun eigen invulling en chamres. Van een sfeervolle grottenlocatie tot panorama met uitzicht over Valkenburg.

TIP: Voeg een quiz toe aan de avond. Een leuke teambuilding voor de deelnemers en succes gegarandeerd!

Inhoud pakket

Groepstarief: € 49,50 p.p. (vanaf 25 pers.)
De voeten van de vloer? Wij regelen een DJ voor je en bespreken samen de muziekvoorkeuren. Dit arrangement is altijd maatwerk en details bespreken wij altijd persoonlijk met je door.

Kerst Dinnershow

Een onvergetelijke en magische avond met de heerlijkste gerechten en top entertainment! Geniet van een heerlijk 4-gangen diner. Tussen de gangen door worden jullie verrast door het beste entertainment. Op en top kerstsfeer met een feestelijk tintje.

De medewerkers zullen versteld staan.

Inhoud pakket

Tarief: € 85,00 per persoon (vanaf 6 deelnemers)
De kerst dinnershow is nog te boeken op de volgende data:

– 14 december 2019
– 20 december 2019
– 21 december 2019

Interesse om deze dinnershow met een grotere groep (op een andere datum) te boeken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De perfecte invulling voor uw kerst event

Op zoek naar een passende teamactiviteit, een uniek kerstdiner of een representatieve eindejaarborrel? Wij zijn Valkenburg is dé aanbieder van groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Van een lunch met een mooi panoramazicht over het Heuvelland tot een intiem en sfeervol diner in een van de grotten of een spannende teambuilding: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wij zijn Valkenburg is uw aanspreekpunt voor een volledig verzorgd programma in de Geulstad. Wij hebben een kwalitatief aanbod geselecteerd van kwalitatieve teambuilding activiteitenrepresentatieve locaties voor lunch en/of diner en diverse overnachtingsmogelijkheden in Valkenburg. Uw zakelijke bijeenkomst of groepsactiviteit is bij ons dan ook in goede handen! Afhankelijk van het doel van de bijeenkomst en de wensen van uw groep, kunnen wij een perfect passend arrangementsaanbod doen. Hierin is maatwerk uitstekend mogelijk en zijn ook grote groepen geen enkel probleem.

Laat u verrassen door het échte Valkenburg; met het beste van ons, voor u!

 

Bekijk ervaringen van anderen

Deze deelnemers gingen je voor in Valkenburg.