Grotten Valkenburg

Uiteenlopende activiteiten | Uniek aanbod | Van a tot z verzorgd

Bezoek de grotten van valkenburg

Tal van activiteiten en programma's in een uniek ondergronds stukje geschiedenis.

De grotten van Valkenburg

Eeuwen geleden met de hand uitgehouwen, hedendaags te bezoeken onder leiding van een gids. De Valkenburgse grotten vormen een ondergronds labyrint die jaarlijks vele bezoekers trekt. Dit unieke stukje geschiedenis is een echte aanrader tijdens je bezoek aan Valkenburg. Een bezoek is mogelijk op diverse mogelijkheden: met een treintje, te voet, per mountainbike of kruipend tijdens een survivaltocht. Ook vind je in de grotten van Valkenburg tal van leuke groepsactiviteiten voor jong en oud.

Dit is wat je kunt verwachten:

Standaard programma's met grottenbezoek en meer

Combineer je bezoek aan de grotten van Valkenburg met een compleet groepsuitje.

Ontdek Valkenburg, ondergronds en bovengronds

Avontuurlijke Grottentocht en meer!

Fietsen door de grotten

Grotten lasergame

Mountainbiken door de grotten

Mergelcarving en meer!

Survival programma in de grotten

Kunstroute door de grotten

Waarom Valkenburg geschikt is voor groepen

Deze groepen gingen je voor en hebben gebruik gemaakt van onze service.

Eeuwen geleden met de hand uitgehouwen maar hedendaags te bezoeken onder leiding van eens gids. Waan jezelf in de grotten van Valkenburg. Een ondergronds stukje geschiedenis vol spraakmakende verhalen. Een veelzijdige plek waarvoor een uitstapje zeker de moeite waard is!

Bezoek de grotten van Valkenburg

Het ondergrondse labyrint trekt jaarlijks vele bezoekers uit het hele land. Dit unieke stukje geschiedenis mag niet ontbreken tijdens je bezoeker in Valkenburg. De mergelgrotten bewaren een schat aan geheimen, verhalen en activiteiten die jij samen met je gezelschap kunt gaan ontdekken. Wij zijn Valkenburg heeft namelijk een rijk assortiment aan groepsuitjes samengesteld die je meenemen dwars door de Valkenburgse grotten. Samen met je familie, vrienden, team of bedrijf kun je bij ons terecht om de grotten op de meest unieke manieren te ontdekken. Met een treintje, te voet, per mountainbike of zelfs kruipend. In combinatie met een workshop en een stuk Limburgse vlaai helpen wij je een onvergetelijke dag samen te stellen.

Wat jij kunt verwachten van de grotten in Valkenburg

De mogelijkheden om activiteiten in en rondom de grotten te doen zijn oneindig. Stap jij het liefst op de fiets om te mountainbiken door de grotten? Dan hebben wij verschillende programma’s voor je klaar liggen. Is een rustig treintje meer jullie ding om de grotten te ontdekken? Kies dan voor een leuk programma voor een rondleiding door de grotten met aansluitende lunch. Een uitstapje aan de grotten staat altijd garant voor:

  • Bijzondere plekken in een 170km lang gangenstelsel
  • Een bezoek aan een van de meest unieke plekken in Nederland
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Zowel rustige als avontuurlijke programma’s
 

Dit zijn slechts twee voorbeelden uit een vermakelijk aanbod programma’s en activiteiten in de Valkenburgse grotten. Mochten jullie speciale wensen hebben maken wij graag een programma op maat. Persoonlijke service, eerlijk advies, kwalitatieve partners en een overzichtelijk aanbod zijn voor Wij zijn Valkenburg uiterst belangrijk.

Waarom een uitje in de grotten boeken bij Wij zijn Valkenburg

 Het is niet iedere dag dat er een familiedag, bedrijfsuitje of een dag teambuilding op de planning staat. Wij zien het dan ook als onze taak om ervoor te zorgen dat dit een dag wordt die jullie niet snel zullen vergeten. Dit doen we door een programma op maat samen te stellen dat volledig is afgestemd op jullie groep en jullie wensen. Samen met ons netwerk aan partners zorgen wij voor gesmeerde dag die van A tot Z geregeld is. Op deze manier hebben wij al meer dan 2.500 uitjes mogen realiseren. 

Zien jullie een uitje in de Valkenburgse grotten wel zitten en zijn jullie benieuwd naar alle mogelijke activiteiten? Wij nemen ons aanbod graag met jullie door en zorgen ervoor dat jullie groepsactiviteit van a tot z georganiseerd wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie wensen door te geven. Tot in de grotten van Valkenburg!