Mergelcarving

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Activiteit

Mergelworkshops in het Grottenatelier.

Kijk, luister, doe en proef! Alle mergelworkshops starten met een introductie- rondleiding over Grotten en Mergel, inclusief een korte film. Aansluitend volgt er door een professionele beeldhouwer in het grottenatelier, een instructie over het bewerken van de mergelblokken, waarna je zelf aan de slag gaat. Tijdens de workshop word je uitgedaagd je grenzen te verleggen en word je tevens verrast met een kleine proeverij van Grottenham en Grottenbier. Creativiteit en gezelligheid voeren de boventoon.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar tegen verschillende prijzen. Uiteraard in samenhang met jullie wensen. In onderstaand overzicht staan alle verschillende pakketten beschreven;

LITE: Dit is ons low-budget instap-programma inclusief introductie, film, uitleg en workshop. Wij gaan aan de slag om een 2-D sculptuur te maken, aan de hand van enkele voorbeelden. Mergelblokjes van circa 15x15x10 centimeter zijn de basis. Tussendoor is er nog een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Deze workshop is voor iedereen geschikt. Tijdsduur: 75 minuten.

BASIC: Dit is ons het meest populaire programma. Deze is gelijk aan Lite, maar je hebt meer tijd ter beschikking voor de workshop, en je krijgt grotere mergelblokjes waar we 3-D sculpturen van kunnen maken. Tussendoor is er nog een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Deze workshop is ook voor iedereen geschikt. Tijdsduur: 105 minuten.

PRO: Dit programma is voor de creatievelingen die de lat net wat hoger willen leggen. Het programma is gelijk aan Basic, maar je hebt weer extra tijd en grotere mergelblokken in diverse afmetingen ter beschikking. Wij adviseren bij deze workshop de groep vooraf te informeren, zodat men zich creatief kan voorbereiden op de workshop. Dit komt de resultaten zeker ten goede. Tussendoor ook een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Tijdsduur: 135 minuten.

WIJNKOELER: Het spreekt voor zich dat dit thema voor de wijnliefhebbers bedacht is. Ook erg leuk om weg te geven als cadeau! Het programma is gelijk aan het Pro programma. De meerprijs is voor het mergelblok dat we op maat laten zagen en voorzien van een groot gat waar uiteraard een wijnfles in past. Tussendoor uiteraard ook een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Tijdsduur: 135 minuten.

TEAM: Bij dit programma gaat het om samenwerken. We splitsen de groep op in subgroepen, en gaan er een wedstrijdelement aan toevoegen, aan de hand van een bepaald thema. De winnaar is de groep die het best de creatieve opdracht uitvoert. We kunnen de groep ook als geheel aan één opdracht laten werken. De exacte inhoud van het programma doen wij in nauw overleg met de opdrachtgever. Dit programma is uitermate geschikt voor teambuilding-activiteiten van bedrijven. Afmetingen van de mergelblokken worden in overleg bepaald. Tussendoor uiteraard ook een klein proeverijtje van Grottenham en Grottenbier. Tijdsduur: 150 minuten.

Grote groep naar Valkenburg

Kom je met een grotere groep? Informeer naar de mogelijkheden voor een keuzeprogramma (voor groepen van 40 tot 1.000 personen).

Belangrijke informatie

Hulp nodig?

Check beschikbaarheid voor groepen vanaf 6 personen

Interesse in deze activiteit of een op maat gemaakt programma? Laat het ons weten en laat hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen

Meer informatie ontvangen over dit arrangement en de andere mogelijkheden? Wij sturen graag vrijblijvend meer informatie toe.

Reserveer direct

Helaas is het niet mogelijk deze activiteit direct te boeken. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Liever direct boeken? Bekijk alle mogelijkheden in onze ticketshop op ons last-minute platform

Bel mij terug

De mogelijkheden persoonlijk doorspreken op een later tijdstip? Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

LAat ons weten hoe jullie ideale uitje uitziet!

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om het perfecte uitje te regelen!

Je contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor antwoord op dit contactformulier, niet voor reclame.